Klagar inte på vädret

Vaknade redan vid 3-tiden och det tog tid innan jag lyckades somna om. Gick upp ca 6.45. Satte mig vid datorn och kollade nyheter. Vandalisering i Berga Centrum. Skandal är vad det är!

Fia kom upp ca 8.30. Jag gjorde mig iordning innan vi åt frukost. Väckte Inge. Efter frukost, disk och bäddning gick jag till pappa. Vi tog en promenad, vilket var skönt. Hade innan jag gick till pappa, kokat upp dillköttet, så det skötte sig självt på spisen.

När dillköttet var klart, åkte Inge, Fia och jag en sväng. Vi var bland annat till Tinnerö i hopp om att få se kreaturen ute, men vi såg inte till några. Se skulle ju släppas ut på förmiddagen idag. Mycket folk var det där i alla fall. Både cyklister, gående och bilister. Många svanar i Rosenkällasjön.

När vi kom hem, tog Fia Toyotan och åkte till Maria. Hon skulle ta med barnen till Valla. Jag satte mig i solen efter att ha skalat potatis och morötter. Men jag kände mig rastlös så jag tog cykeln och cyklade över universitetet och till Valla. Numera får man inte cykla igenom friluftsområdet, så jag tog yttersvängen. Hade tänkt mig att cykla till lekparken, men vände mig om och fick se Sofia och barnen. Även Toves kompis, Elvira, var med. Tove hade klappat hästar och behövde medicin. Tur att jag hade min Bricanyl med mig. De skulle hem till Maria och äta för att sedan åka till Österstad och kolla på fotboll. Lars skulle vara med. Jag cyklade hela vår väg hem, vilken är 3 km lång. Det blev nog en tur på ca ½ mil. Sedan kunde jag sätta mig på framsidan och läsa.

Marta kom med påskbröd till mig. Hon är för go alltså. Varje år får jag det och brödet är så himla gott. Vi pratade en stund.

Sedan kom det en massa barn och ringde på dörrar och bad om godis. De hade inte klätt ut sig till påskkärringar.

Inge och jag åt ca 16.15. Dillkött, sås och potatis. Mums så gott det blev. Efter att jag diskat, gick jag till pappa med en portion till kvällen. Han blev så glad.

När jag kom åter, satt Inge och pratade med Stefan och Marita. Jag satte mig också ner och pratade en stund. Imorgon är det tänkt att Marita och jag cyklar till jobbet :)

Har gjort räkningarna. Ingen idé att skjuta upp det!

Fia kom precis hem, så nu ska hon äta!

Det går verkligen inte att klaga på påskens väder! Jisses alltså så skönt vi har haft det!


Kommentarer
Postat av: Karin

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte varje dag man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :D.

2011-05-07 @ 17:19:47
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0