Jaha... men jisses det är ju fredag :)

Ja, jisses alltså, nu när jag satte mig ner för att skriva om dagen, så kunde jag inte förstå varför det svider på underarmen på höger arm. Har suttit här och det har liksom svidit, men jag har inte sett något. Inte förrän nu! Jag har bränt mig på armen!!!! Gjorde nog det när jag tog ut köttfärsrätten från ugnen... Snacka om "smedarmar". Förresten  heter det så? "Smedhänder" har jag hört, men smedarmar... näe.... Okej, då uppfann jag något nytt hahahahahaha

På jobbet då? Jo, då jag har haft att göra och det är toppen. Älskar ju att ha många bollar i luften. Nej, inte många bollar på Bengt!!! Jag vill jonglera så det så.

Ringde till Inge ca 8.15. Han sov nog när jag ringde, men det ville han inte erkänna. Ja, han var ju uppe och skjutsade mig och Marita imorse. Och på tal om det så måste jag berätta följande:

Jag fick syn på något "svart" med lång yvig svans och undrade vad det var! Vi kom fram till att det var en räv och den var ju inte svart, men ljuset gjorde att den såg ut som svart. En tät och fin päls hade den!!! Härligt när man få se dem på rätt så nära håll!

Förresten så kom Inge upp ca 4.40 imorse och jag tittade märkligt på honom. Varför tror ni att han vaknade så tidigt? Jo, det var ju Formel 1-träning!!!! Alltså den mannen kan ställa in sin kropp på att vakna när det är något intressant (på TV).

Jag ringde till pappa innan jag gick till biblioteket. Var en rätt så stor hög och jag gjorde den på ca 1 timme.

Lunch och jag hade, som alltid, en skaldjurspaj med mig!!!

Tog hem A3-papper till Tove och Casper. Jätte bra ritpapper åt dem. Tommy städade inne på tryckeriet pga. att vi får en ny kopieringsmaskin. Den kommer att binda våra rapporter och det finns massor med finesser.

Klockan 14 gick jag ut till bilen. Fia och Marita väntade på mig. Hem och in med kassen. Sedan gick jag till pappa. Allt bra! Han skulle värma ärtsoppa!

Jag, Inge och Fia tog sedan en tur ut på landet. Jisses vad det börjar att grönska på sina håll. Och vitsipporna har övertagit platsen från snön :))

Borde väl ha tagit en promenad, men ...... det är mysigt att umgås med familjen också!

Jag har kollat på torsdagens avsnitt av "Hem till gården". Får se när jag ser på fredagens. Har även lagat middagen. Det blev köttfärsrätt i ugnen + ris och sallad. Fia fixade salladen. Disken fick jag ta. Inte alls så ovanligt. Jag brukar säga så här: När mamma lagar maten, får hon göra allt; både matlagning och disk. När övriga i famljen lagar mat, så gör de inget mer!! Jag har dessutom arbetat en hel dag, men...... kvinnans roll ni vet.... Ja, jag är glad att jag orkar, så...... Det finns kvinnor som har det mycket värre, fulla karlar, förnedrade m.m.

Måste bara säga att jag saknar mina barnbarn. Har inte träffat dem på länge och jag undrar så hur de har det denna helg, då deras lillebror ska döpas! Ja, lillebror på pappas sida!
Har varit in till pappa och ändrat kanal åt honom.

Nu ska jag slappa en stund.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0