Inte som en vanlig fredag

Även imorse var det frostnedslag. Både Marita och hade vantar på oss och naturligtvis mer kläder :))) Tro inte att vi cyklar omkring nakna med endast vantar (och jag även hjälm)....
Men, förutom vanliga kläder, går det även åt vantar!

Lite småplock var det. Jag inväntade ett manus, men hade inte fått det. Skrev då till AA och fick svar och med svaret kom även manuset. Sedan ringde en forskare och skulle skicka ännu en rapport. Yes!!! Antingen lugnt eller så kommer allt på en gång. Jag älskar dock att ha många bollar i luften.

Ringde pappa och allt var bra. Därefter skulle jag till biblioteket, men blev haffad för att kolla nytryck från nya maskinen. Jisses så bra det kommer att bli!!!! På biblioteket var jag nästan en timme. Fia ringt. Hon har tränat. Även Maria har ringt. Hon hade lite frågor om e-legitimation och deklaration.

Efter lunchen fortsatte jag med notatet från AA. Vi haft mejlkorrespondens. Och tänk, idag blev det eftermiddagsfika för mig. Det är inte ofta jag är kvar klockan 14. Några satt och kollade på bröllopet i England. Fortsatte sedan jobba. Klockan 15.15 ungefär gick jag ner till växeln. Skulle byta av Kicki, men jag ville ha lite information om stängning och annat efterarbete. Kicki gick 15.40 och jag tog vid.

Suck, suck, suck... inte var det många samtal och inte heller några "insläpp". Dock en massa "utsläpp". Fia skulle ha kommit till mig och så skulle vi ha deltagit som försökspersoner av ett nytt margarin, men jag fick höra att de hade stängt pga. för få försökspersoner. Jag hann stoppa Fia.

Så när klockan var 16.40 stängde jag ner och släckte. En låååååång dag för min del, eftersom jag var på jobbet ca 5.20.

Cyklade hem i solen och även värmen. Skönt att komma hem och slappa lite. Inge kollade på TV och Fia satt vid datorn. Jag gick in till pappa en kortis. Allt bara bra.

Ikväll har Inge grillat fläskfilé och Fia majs. Vi satt inne och åt.

Ja, det känns att inte denna fredagen var en vanlig fredag. Jag har liksom tappat en massa timmar. Fia och jag kollade på "Världens bästa hotell" på datorn, men jag nickade!!! Är jag trött eller???


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0