Har tagit årets första cykeltur

Jaha, vaknade ca 5.25 imorse och det gick inte att somna om. Tankarna går hela tiden till ekonomin. Det är liksom ofrånkomligt. Jag önskar så att Inge kunde få ett arbete, men det är nog tyvärr kört. Det kostar för mycket för arbetsgivarna att anställa en person som har drygt 3 år kvar till pension. Men å andra sidan så är jag säker på att om Inge fick ett arbete så skulle han nog kunna jobba till han blir 67 år!

Jag läste tidningen och sedan kollade jag på "Världens bästa hotell" . Oh, vad de är mysiga!!!

Fia kom upp när jag pratade med Maria omkring klockan 8.50.

Ringde pappa ca 9.30 och allt var bra. Därefter tog Fia och jag fram frukosten och väckte Inge. Frukosten smakade bra och därefter diskade jag och så bäddade jag också! Man kan j u vara snäll när det är helg :))

Därefter duschade jag och gjorde mig iordning. Fia tog bilen till flickornas fotbollsträning.

Gick till pappa med tidningen och pratade en stund med honom

Fia kom hem och strax efter åkte vi med travet. Var sedan till Maxi där Fia handlade mat till sig och barnbarnen.

Sedan åkte vi till Maria på en fika. Oh, vad mysigt de har fått det! Nytapetserat och fint.

Hem och Inge tog ner min och Fias cyklar från upphängningen i förrådet. Därefter åkte vi till en av mackarna och pumpade i luft. Tog en annan väg hem. Inte den väg som jag föreslog utan där det var geggigt och halt!!!! Fia höll på att cykla omkull. Jag valde att kliva av och gå en bit. Gick då på snön som låg kvar.

Varit in till pappa. Han hade nog sjutton ändrat kanal på dosan, men det erkände han inte. Han fick inte se Celtic för det han såg på var militärer. Fixade i alla fall in Kalmar-Halmstad åt honom.

Fia fixat iordning mat och grejer till bakning. Sedan cyklade hon ner till barnbarnen. Hon skulle göra fläskfilé i ugnen. Sedan skulle hon baka. Maria är på klassfest med de som hon gick tillsammans med i 9:an. Synd att inte alla hade fått inbjudan.

Här hemma har vi fått oinbjudna hyresgäster. Det betalar inte öre och det kryllar av dem. Just det: MYROR!!! På måndag ringer jag felanmälan. De är liksom överallt.

Inge och jag har ätit lasagne för jag blev så sugen på det.

Nu ska jag slappa och ta det lugnt!

Jo, förresten!! Våren kom idag, men ingen sol. Det var i alla fall tvåsiffrigt ute (+14 grader). YES!!

Och så en sak till: Jag sådde ju tomatfrön förra veckan och det har redan kommit upp!! Fick flytta bort 5 krukor från plasten. Jätte roligt är det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0