Årets varmaste dag

Så var det Inges tur att skjutsa oss och jag väckte honom när kaffet var klart. På jobbet var det lite småplock.
Ringde pappa och allt var bra! Sedan har jag städat på skrivbordet, vilket verkligen behövdes. Har liksom inte hunnit med den biten.
Skickat ner en rapport på tryck. Har väl en till på gång.
Fia ringde. Hon hade blivit osams med Maria. Ja, jag vill inte lägga mig i.
Både Inge och Fia hämtade oss kl. 14. Hem och in till pappa. Jag frågade om han ville gå ut och gå i det fina vädret, men det ville han inte!!! Istället undrade han lite över alla löven på baksidan. Fia var ju med in, så jag frågade henne om vi skulle ta lite kroppsarbete istället för promenad. Hon var med på noterna.
Hem och bytte. Fia hade tvättat fönstret i sitt rum och satt upp rena gardiner. Yes, hon kan hon med!!!! Så hade hon och Inge hjälpts åt med utemöblerna. NU ÄR DET VÅR!!
Vi tog en fika innan vi gick bort till pappa. Ja, nog har det varit årets varmaste dag alltid!
Fia och jag slet som djur med löven. Han hade nog fått alla grannarnas löv till sig. Hade i alla fall den gamla vagnen från tvättstugan, som pappa fick när de bytte ut. Den var bra att lägga löven i. Jag körde upp det i skogen och lade stockar över. För jag vill ju inte att han ska få tillbaka det. Jag blev verkligen svettig av detta.
Pappa var så tacksam över vårt jobb. Känns skönt att kunna hjälpa honom.
Här är varmvattnet avstängt och även värmen. Värmen gör väl inget (än så länge), men varmvattnet!!!! Går ju inte att diska! Fia duschade när hon kom hem från träningen, men det var ingen hit att duscha i kallt vatten.
Vad hände den 11 april 1971?
Jo, då var jag och Bernth ute och åkte en sväng. Sedan målade vi fälgar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0