Vissa behöver inte mycket för att ha roligt

Regnade imorse när jag kom upp! Stefan skjutsade mig och Marita, så jag var på jobbet 5.37 idag! Gick igenom lite mejl coh lade in nya prenumeranter.

Sedan har jag försökt lite med nya och gamla dokument i word. Det går, men ibland blir jag tokig på att jag inte hittar.

Brorsan ringde imorse. Han kunde ha lurat mig ordentligt för jag hörde inte att det var han! Han var hos pappa!!! Hade några möten runtom och passade därför på att hälsa på pappa. Detta uppskattades av pappa!

För när jag ringde honom efter fikat så pratade han hela tiden om att Lars varit där! Klart det är kul att se honom också. Mig träffar han ju varje dag!

Jag varit på biblioteket och där fanns det en hel del att göra idag! Får väl ta det varannan dag i fortsättningen.

Tycker det är lite tjurigt bland vissa på jobbet och det är trist. Gillar inte stämningen alltså! Men det är bara att bita ihop och se glad ut. Försökte hjälpa Kicki i word idag eller rättare sagt vi försökte att fixa en sak tillsammans. Jag lyckades lösa problemet till slut.

Stefan och Marita hämtade mig 14.10 och vi åkte direkt hem. Jag gick in till Inge, som satt och kollade på handbollen (Sverige–Ryssland, damer). Sverige vann!

Sedan in till pappa och pratade en stund. Han tyckte verkligen det var roligt att brorsan kom dit imorse. Och frukost åt han hos pappa. Han hade med sig en matlåda, men pappa kunde inte förklara vad det var han åt.

Sedan in och duschade samt smorde in mig ordentligt!

Fia varit hos Maria och barnen en sväng. Maria, Casper och Caspers kompis, Mio, skulle på ishockey ikväll (LHC-Timrå). Tove skulle till Marias kompis, Annelie.

Så till rubriken! År 2007 åkte vi (jag, Inge och Fia) + Maria, Thomas, Tove och Casper med Silja Line till Helsingfors. På dessa båtar (Serenade och Symphoni) är det glashissar. Vi satt alla i Marias och deras hytt och de hade fönster mot affärsgatan. Vi fick se en japansk eller kanske var hon kinesisk kvinna åka en av hissar upp och ner och fotografera. Vi skrattade så vi kiknade. Och Maria passade på att filma:

http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=7491

Tänk att man kan ha så roligt åt någon som åker hiss upp och ner :)))

Nu undrar jag vad det blir för mat i "Halvåtta hos mig".

Imorgon åker jag till Göteborg med jobbet, så jag vet inte om det blir någon blogg när jag kommer hem. Troligtvis inte!


Kommentarer
Postat av: Neta

Jisses Nilla vad jag har skrattat åt denna film många gånger och nu gjorde jag det igen...Fick ont i magen

Sanslöst!

Kram

2010-09-23 @ 16:48:11
Postat av: Nilla

Det bjuder jag på hahahahahha.. Ska jag var ärlig så skrattar jag åt mig själv de gånger jag tittar på den.

Kramizzar

2010-09-23 @ 18:23:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0