Söndag

Gick upp ca 7.15 och gjorde mig iordning. Gick sedan till tvättstugan och körde igång. Blev 2 maskiner. Cirka 8.30 gick jag ut och tumlade. Sedan in till pappa. Sydde i en knapp i en skjorta och fyllde på medicindosetten. Vi pratade en stund.

Fia kom upp. Vi pratade om frukost, men jag ville ut och hämta tvätten först. Det gjorde jag ca 9.30! In till pappa med hans tvätt.

Fia och jag tog fram frukosten och så väckte jag Inge. Diskat och därefter satte jag igång att rensa svampen som vi plockade igår. Stekte den på direkten. Därefter skalade jag potatis och morötter. Sköljde köttet och bad Inge att steka det. Plockade ur skåpet över kylskåpet för om de kommer och lagar kylskåpsdörren imorgon, vill de nog att det är urplockat.

Sedan gick jag och Fia med soporna. Sade till Fia att jag skulle kolla om pappa hade något. Då var han på väg ut med sina också! Så vi gjorde sällskap. Pappa ville dessutom gå en promenad och jag följde med honom. Jätte skönt i solen.

Vi åt middag ca kl. 14. Kalops blev det idag och det var supergott. Det är husmanskost det.

Maria ringt ett par gånger. Hon var arg på Thomas för han har så svårt att ta beslut.

Fia hämtade Sofie vid Resecentrum. Fotboll här i Ryd idag (Karle-Ljungsbro). Jag cyklade ner för jag hade lovat att  hålla koll på Casper och hans kompis Mio. De höll till i Aktivitetsparken.

Såg grannen, Stefan, men han såg inte oss. Men så mötte han Inge och gjorde sällskap med honom. Maria stod i målet idag. Ont om avbytare. Och en himla dålig plan var det.

Tyvärr så fick våra tjejer stryk, men vad gör det?? Ingenting.

Blev lite småkallt när vi stod där. Kom hem ca 17.20.

Druckit kaffe och ringt pappa. Marita ringde på. Stefan skjutsar imorgon bitti. Just nu känns det skönt att åka bil. Men vi måste nog cykla lite också :)) Såg dock att det ska blåsa mycket i veckan även om det kommer att bli varmt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0