Pappa fyller 89 år idag

Stefan skjutsade även idag. Tänk det var frost och dimma när vi kom ut! Hua alltså!! Bara att gilla läget att "Herr Frost" åter igen har dykt upp.
Var ner i förrådet på morgonen och letade rapporter. Hittade det jag sökte. Fortsatte redigeringen.

Min mobil ringde och det var Yvonne från  hemtjänsten. Hon var hos pappa och han hade misslyckats inatt. Varit lite lös i magen och hon undrade om hon kunde tvätta lakanet i pappas maskin. Det gick bra och jag lovade att hänga upp det när jag kom hem.

Ringde pappa omkring 8.35. Han gillade inte alls att han misslyckats för det har han aldrig gjort. Jag bad honom att glömma det och sade att det är många som har misslyckats. Jag fick honom nog att inse att sluta skämmas.
Grattade honom på födelsedagen! Han vill ju inte bli firad, men ett "GRATTIS" tar han emot.

Kurs mellan 9 och 12 i powerpoint. Jisses vilka finesser det finns. Nu använder ju inte jag det så mycket. Det är mest pdf-filer som man gör åt andra. Men kul att känna till vad som går att göra.

Hade tacofisken med mig och det smakade ljuvligt. Var visst hungrig när jag gjorde matlådan för jag orkade inte äta upp.

Soligt och fint blev det. Jag borde ha gått ut på lunchen, men jag kände att tiden inte räckte till.

Slutade kl. 14.10 och Stefan o Marita väntade på mig. In med matlådan och tänk att Inge och Fia var redo att åka. Jag som nästan slog vad med Stefan o Marita att de inte skulle vara klara.

Gick in till pappa och hängde upp tvätten. Sedan åkte vi till Maxi och handlade.

Blev väldigt irriterad och faktiskt lite förbannad även om jag förstår att regler finns. Men när jag betalade pappas varor, gick Inge och Fia och fyllde i en oddslapp. Sedan skulle jag lämna in den när jag köpte snus åt Inge. Hon undrade om det var dagens spel och vände mig om och frågade Fia. Då kräver expediten legitimation av Fia. Men det är ju jag som lämnar in och betalar, svarade jag! Det hjälper inte! Jag såg när hon satt och fyllde i lappen. Ja, visst svarade jag, men min man stod ju bredvid. Han kunde inte fylla i pga. att glasögonen var hemma. Det hjälps inte blev svaret. Du langar i princip åt din dotter. Men hur kan jag langa åt henne. Hon fyller 21 år på söndag och jag, som är hennes mamma vet väl för sjutton när hon är född. Spelar ingen roll! Vi har våra regler! Gissa om jag blev ilsk! Vi är storkunder på ICA Maxi och så blir man tagen för en idiot.

Åkte till Coop Extra och lämnade in. Då var jag själv hehehehehe

Hem och plockade in varorna. Jag gick sedan till pappa med en blombukett + ett par trisslotter. Men han skulle ju inte ha något! Skrapa du lotterna sade jag och det gjorde han. Han vann 50:- på en lott. Tror nog att han blev glad över blommorna. Satt och pratade en stund med honom och fixade även TV:n. Han skulle se på rysk ishockey kl. 17 och så ska jag gå in till kl. 19 och ställa in rätt kanal. Då ska han se Färjestad-LHC.
Jag fattar inte att pappa redan är 89 år, men så är det. Han blir mer och mer lik sin egen pappa, alltså min farfar.

När jag kom in så dammade jag. Städade även badrummet. Nu har Inge bara att dammsuga och torka golv imorgon. Bara förresten! Man blir rätt så svettig av det jobbet också! Önskar bara att han kunde tvätta fönstren. Jag har stundtals så ont i fingrarna. Men det är väl bara att bita ihop och göra det en dag.Födelsedagsbarnet!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0