Min lördag och lite fredag

Var vaken inatt och trodde inte jag skulle somna om, men till slut så gick det!

Såg att min vän Neta, kommenterat att jag glömt skriva att hon ringde igår. Jag hade nog skrivit bloggen redan, så det var därför :)) Det är sällan som jag går in och redigerar. Gör det bara om jag upptäcker något stavfel. Men oftast läser jag inte bloggen utan skriver och sparar.

Och nu när jag ska skriva så har jag drabbats av en enorm kärringbadda!! Fy sjutton alltså! Får nog öppna altandörren och gå ut en stund innan jag fortsätter.

Pust då gör jag ett nytt försök!

Fia var ju som sagt var iväg och kollade på innebandy igårkväll. Sedan ville Tove följa med hem till oss och sova över. Fia ringde ca 21.30. Hon bad mig kolla vad som hänt i Vallarondellen. Jag gick in på corren.se, men såg inget. Men 2 sekunder senare så stod det. Ringde direkt och berättade. Jo, hon hade förstått att det var en olycka för polisen omdirigerade trafiken. Maria fick också ta en helt annan väg hem. Det var en stolle som kört i 200 km/h på motorvägen och polisen hade tagit upp förföljandet. Sedan slutade det med att han som kört för fort brakade rätt in i en skyltanordning i Vallarondellen. Idioter finns det gott om och jag är glad att inte någon annan bilist blev inblandad. Hur det gick för föraren? Inte en susning.

Gick upp ca 7.20 och läste tidningen. Mycket att läsa idag, så det tog sin tid. Därefter blev det datorn. Fia kom upp ca 8.05. Tove hade vaknat och hon började genast att kolla på "Adam och Eva". Hon är helt inne i den just nu.

Ringde pappa och allt var bra. Inge kom upp och vi åt frukost, som Fia tagit fram. Sedan diskade jag och därefter blev det en dusch.

När jag var klar och iordning, gick jag till pappa med tidningen. Tove kom efter en stund. Satte in en TV-kanal åt pappa.

Fia och jag samt Tove åkte med travet. Passade på att tanka också för det var evigheter sedan som dieseln låg under 12:-/liter! Idag tog de 11.84! Sedan var vi bara tvungna att kolla Vallarondellen! Hela vägskyltsanordningen låg i rondellen. Undrar vad det kostar att laga den?!?!

Jag var även in och köpte stödstrumpor till pappa för det behöver han ha.

McDonalds fick ett besök i drive-in. Tove var ju tvungen att få något i magen. Hämtade sedan Inge och så åkte vi till fotbollsplanerna vid koloniområdet (Johannelund). Casper spelade poolspel där. Vi fick se en match och den blev 2-2. Sedan hem. Jag gick in till pappa och därefter in och fikade. Klockan 14.30 åkte Inge och Stefan (grannen)  och hämtade Fia och Casper. Därefter åkte de till Åtvidaberg för att se dem möta Malmö! Gissa vilka Fia håller på??? Ja, hon är inte lokalpatriot för 5 öre. För är det hockey så håller hon på HV71 och är det fotboll så är det MalmöFF. Men var och en gör ju som den vill.

Jag fick en dunderhuvudvärk och fick ta ett par Alvedon. Hade ju faktiskt planerat att tvätta fönstret i vardagsrummet. Men det fick vara. Istället kokade jag dillköttet och så skalade jag potatis och morötter.

Spelat lite på datorn och så fick jag springa in till pappa ett par gånger. Det var problem med kanaler. Egentligen inte, men pappa hänger inte alltid med.

Fia ringde när jag skulle sätta på potatisen. Bad henne köpa smör, för det var jag tvungen att ha till såsen.

Casper var med hem till oss. Nu är det  hans tur att sova över här. Älskade barnbarn!!! Det är så mysigt att rå om dem en och en för då får de hela våra uppmärksamhet.

Vi åt dillkött, sås och potatis och det smakade underbart!! Sedan tog jag disken och det var då kärringbaddan satte in! Jag ljuger inte, men den håller på ännu.  Och då har jag varit ute en vända ännu en gång. Var in till pappa och satte på kanal 100 som är TV4 sport. Milan spelar och Slatan gör debut. Pappa blev jätte glad för att jag fixade de.

Att jag fick sådan badda kan bero på huvudvärken och att jag tog Alvedon.

Har TV:n på och ser med ett halvt öga på "Här är ditt liv". Idag är det Kjell Bergqvist som blivit kidnappad. Vilken kille alltså!!!

Nu säger jag:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0