Kolmården idag

Sovit mycket dåligt inatt pga. att Tove sov hos mig. Hon har fart fram och tillbaka. Rätt som det var hade jag ben runt om mig och över mig. Tror att den lilla tjejen hade växtvärk!!! Gick upp ca 6.20 för jag kunde inte somna om. Läste tidningen och sedan blev det datorn. Casper vaknade tidigt och kom in till mig. Han var hungrig!! Jag fixade ett par mackor åt honom. När klockan var 8.30 tog jag en dusch och gjorde mig iordning. Fia vaknade och kom upp. Casper väckte Tove och av bara farten så vaknade även Inge. Vi åt frukost tillsammans alla fem! Därefter gjorde jag iordning mackor till matsäcken.

Ringde pappa och allt var bra! Tove fixat håret och det tog tid. När klockan var ca 10.30 åkte vi med travet och sedan åkte vi till Kolmården. Inge var hemma. Och det regnade!!! Fia körde till Kolmården. Regnet fortsatte och där gick jag med mitt paraply.

Första stoppet var vid dessa hjortar (var det Davidhjortar de hette eller?)


Sak samma!

Så kom vi till björnberget och där plåtade vi dessa:
Ljust det!! Brunbjörnarna var framme!!!

Regnet fortsatte men vi brydde oss inte!Vi kom till savannen och där såg vi denna lilla kamel (eller var det dromedar?)-unge inklämd!

Fortsatte mot aprummet. Ja, där kan man stå i timmar:
Men söta var även de här små miniaporna:Efter besöket hos aporna, satte vi oss i "Lagunen" och åt matsäck:Så ut i regnet och väntade på att få gå in till delfinshowen:


De är verkligen helt otroliga!!

Sista stoppet blev hos tigrarna:De är så mäktiga! Det roliga var att två gruffade med varandra och en av dem bet den andra i låret!!

När vi kom till Bamses Värld slutade det att regna!!! Vi trodde inte att det var sant:Men här har då Tove och Casper besökt "Skalmans hus".

Så kom vi till parkeringen och där var det verkligen översvämning:När vi kom in i bilen var både skor och strumpor blöta. Alla, utom jag, kunde ta av sig skor och strumpor. Men jag satt verkligen i fotbad hela vägen hem eftersom jag körde!

Och klockan var inte 14.56 utan 15.56!!!

Regnet fortsatte, men när vi släppte av barnbarnen hos deras pappa, var det uppehåll!

Jag gick in och bytte om och sedan gick jag till pappa. Han frös idag och hade tagit på sig ordentligt. Stackarn!

Vi har ikväll ätit potatis köttfärsbiff och sås. Gott var det och Inge hade lagat till alltihop.

Nu sitter jag här och jag måste erkänna att jag är trött. Mycket frisk luft och väta denna lördag!

Kramizzar och ha en trevlig kväll!

Nilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0