Detta hände igår (25/9)

Glömde ju skriva blogg igår! Sorry... men all den friska luften gjorde att jag blev så trött! Kommer lite kort om gårdagen här:

Vaknade tidigt och gick upp. Läste tidningen och sedan datorn. Fia kom upp och då duschade jag direkt samt gjorde mig iordning. Vi åt sedan frukost. Trodde verkligen att vi skulle hinna till Caspers första match, kl. 9, men det gjorde vi inte. Jag gick in till pappa en kortis. Fia höll på att leta efter ett pannband och hon blev stressad av att jag var klar :))

Vi kom när matchen precis var slut. Den förlorade de. En av papporna bjöd mig på fika. Smakade jätte gott. Thomas var också och kollade, vilket Casper blev glad över.

Nästa match var kl. 10. Den blev oavgjord. Det är en kille med i laget och i den här matchen var han målvakt. Men rätt som det var, när han gjort en räddning, tog han bollen och lirade över hela planen. Pappan stod och hejade. Han gjorde så flera gånger och en gång gjorde han mål. Men detta uppskattades inte av hans lagkamrater. Är man målvakt så ska man sköta den sysslan.

Vädret var skönt även om inte solen orkade igenom dimmolnen. Maria bjöd på hembakta bullar. Nästa match var kl. 11 och den vann de! Även där gjorde pappan till killen, som var målvakt i förra matchen, fel. Han flyttade om spelarna så hans son fick spela mer än de andra. Det hör till saken att pappan är hjälpande tränare. Men han fick en tillsägelse efter matchen och då hotade han med att ta sonen från laget. Detta händer alltså i knattelagen (7 år). Förresten så trodde jag att det var poolspel, men det var knatte-cup!

Efter att de fått medaljer åkte jag hem. Fia, Maria och barnen åkte för att äta.

På hemvägen kom det en ambulans med blåljus, men jag stod inte i vägen. Dock lite senare tyckte jag att det tutade och stängde volymen på radion samt tittade i backspegeln. Jo, då det var en brandbil. Tutade på framförvarande bil och vinkade åt honom att köra fram.

Hem och in till pappa. Allt bra. Sedan in till oss. Inge var klar. Tog tidningen och gick in med till pappa. Sedan åkte Inge och jag med travet. Tog ett varv på stan innan vi åkte hem. Vi åt ett par varmkorv innan jag åkte igen. Jag  passade även på att skala potatis och morötter.

Till samma fotbollsplaner (Johannelund) för att kolla på när Fia och Maria spelade match. Tove hade de skjutsat hem för hon hade visst fått brytläge, men Casper var med.

Emelie var där med en av sönerna. Hon är gravid, så hon spelade inte.

Blev så paff för rätt som det var kom tjejernas tränare, som de hade när de spelade 11-mannafotboll för många år sedan. Han heter Patrik "Kocken" Gustafsson. Fick en bamsekram av honom. Dottern, Emma, var också med. Hon fyller 13 år på torsdag! Jisses så lång hon var.

Efter en stund kom även Malin Karlén, som var målvakt i laget förr. Blev en liten nostalgistund faktiskt. Malin hade med sig den äldste sonen, Noel. Han är så himla go! När jag hade kramat Malin, gav han mig en kram!

I andra halvlek stod Maria i målet. Rätt som det var kom min kusins dotter, Charina, fram och kramade mig. Hon tyckte att hon kände igen Maria och så fick hon syn på mig. Det visade sig att hennes dotter spelade i motståndarlaget.

Fia gjorde två mål!! Stolt blev hon. "Kocken" stod ju verkligen och peppade alla.

Ljungsbro vann, men jag kommer inte ihåg resultatet :)))

Fia och jag åkte hem. Även då kom en ambulans med blåljus. När vi kom hem slog en underbar doft emot oss. Inge hade stekt en skinkstek och det luktade underbart!

Gick in till pappa och bytte lakan och handdukar. Han skulle se på LHC-Timrå.

Bäddade rent även hos oss när jag kom in. Inge kollade på hockeyn och jag satte mig vid datorn.

Vi åt middag ca kl. 18.30. Oh, så gott det var! Fia åkte till Maria och barnen en stund.

Satt och somnade framför datorn igår kväll igen! Händer lite då och då, men så piggnade jag till och var uppe till ca 23.15.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0