Varit ledig idag!

Först och främst så vill jag tacka mina goa granne, Marita för inlägget och jag önskar dig och Stefan detsamma! Njut som tusan, för snart är det måndag igen.

Ja, jag vaknade ca 5.15 och kunde inte somna om! Låg till ca 5.35, då jag gick upp och tvättade håret och gjorde mig iordning. Ingen frukost fick jag äta! Läste tidningen och sedan datorn.

Fia och Tove kom upp och de två åt frukost. Ja, Tove var med Fia hem igårkväll och sov över här! Fia och jag skjutsade sedan Tove till skolan! Därefter åkte vi till Vårdcentralen, där jag tog  prov för att se hur mitt kolesterolvärde ligger till. (Undrar om doktorn jobbar sent även ikväll, för sist jag tog provet, så ringde hon kl. 19 och det var en fredagkväll.)

Hem och in till pappa en sväng! Han höll på badrummet. Tydligen så hade han slagit ut tandborstmuggen med vatten igårkväll och fått torka lite.

Sedan in. Inge var uppe och han och jag åt frukost + fikade. Därefter satte jag igång att torka av i köket. Fixade filtret till fläkten och torkade diskbänken så den glänste. Jo, jag kan om jag vill :))) Fortsatte sedan att damma i alla rummen, utom Fias! Hon får ta hand om sitt. Så kom jag ut till badrummet och såg hur mycket damm det var på golvet. Hjälp, tänkte jag!! Det är åter igen dags att duscha golvet här! Så av med strumporna och så duschade jag golvet! Jisses så mycket damm det var!!!! Skönt att få det gjort. Så fixade jag till mig och därefter var både jag och Fia klara för avfärd till stan. Inge skulle dammsuga och torka golven under tiden. (Undrar hur mycket rengöringsmedel han har i hinken, för det hade gått åt mycket i flaskan.)

Parkerade bilen och tog en sväng in på Stadium innan vi gick till frissan. Jag blev klippt först och jag blev helnöjd! Så blev det Fias tur. Hon klippte säkert bort 5-6 cm. Bokade en ny tid och det blir i slutet av december. Sedan var vi in på H&M, där vi hittade en kofta till pappa. Köpte den och därefter gick vi till bilen. Stannade till i vårt köpcentra och där träffade jag Roland med hustru. Roland var tidigare intendent på mitt arbete och det arbetet skötte han perfekt. Och med perfekt så menar jag att jag kastar skit på nuvarande fastighetsskötare. Så var det sagt och nedskrivet.

Hem och in till pappa. Han blev så himla nöjd med koftan och jag blev glad för att jag lyckats. Den var mörkgrå och med dragkedja!

Sedan in till oss och då så kollade Fia och jag på "Hem till gården". Inge hade gjort så fint här hemma och jag var nöjd med det jag gjort tidigare.

Ikväll har vi ätit en ny rätt. Fläskfilé, kantareller, körsbärstomater, kantarellfond och creme fraiche. Till det hade vi klyftpotatis. Men vi konstaterade att det hade varit godare med pressad potatis och lite grädde i maten.

Och nu sitter jag här efter att ha diskat och jag har en enorm "badda". Är det kärringbadda eller beror det på tabletterna mot kolesterolet?
Tror inte att doktorn ringer ikväll utan jag får nog besked på måndag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0