Undrar hur många som blev skrämda

När jag kom upp imorse hade vi +5,2 grader. Stefan skjutsade mig och Marita. När vi kom ut från vår "matargata", fick vi se två personer som gick mitt i vägen. Den ena med typ ett lakan utfällt och den andre med en kasse. Stefan gasade på, men inte flyttade de på sig. Han med lakanet hade en blick, som kommer att förfölja mig. Han var med all sannolikhet drogpåverkad. Undrar hur många som blev skrämda av dessa två?

På jobbet har det varit en massa småplock. Ringde pappa och allt var bra med honom. Gick till biblioteket, där det låg en del och väntade på mig.

Lovade ju en bild häromdagen från krocktestet som var på jobbet. Denna bil (Volvo 850) har krockat med en fullvuxen älg som vägde 350 kg. Föraren klarade inte denna smäll!



Som ni ser så blev taket intryckt! Bilens hastighet var 90 km/h. Så jag uppmanar alla som åker på vägarna att ha vidvinkelblick, alltså full koll på vägen och omgivningen.

Innan jag åkte från jobbet, bytte jag av i växeln en stund. Stefan och Marita väntade utanför. Hem och in till Inge. Han satt och kollade datorn. Jag gick in till pappa och sedan ut i skogen. Var säkert ute i en timme och jag hittade drygt en liter trattkantareller:



Har rensat dem och nu ligger på tork! Är så gott att ha i vinter. Antingen till stuvning eller också en god soppa. Känner mig så himla nöjd. Promenad och skörd på en och samma gång är ju inte helt fel.

Fönstertvätten är kvar, men jag lovar att snart ska den också bli gjord.

Varit in en tur till hos pappa. Han är för go, för han tror att han satt på TV:n, men det  har han inte. Jag får ju motion, som han säger :))) Tack för det lille far!

Fia och jag har precis sett dagens avsnitt av "Hem till gården". Nu är det en rast till "Halvåtta hos mig", "Superstars" och så, det roligaste av allt: "Grey's Anatomy" börjar ikväll. Så det blir sent, men det ska väl gå.

Neta ringde mig förresten idag. Trodde först att något hänt, men hon ville kolla lite om bussar från Arlanda.

Nu säger jag till er alla:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0