Underbar höstdag

Vaknade strax efter kl. 4 och kunde inte somna om, så jag gick upp och gjorde mig iordning. Åt frukost och väntade på tidningen. Men den kom inte, så det blev datorn en stund. Stefan skjutsade Marita och mig.
Svarade på några mejl. Sedan har jag försökt att hitta lite trix i nya versionen. Kompetensutveckling heter det :))) Men det är så mycket i word som inte alls är som det var i gamla versionen. Ta till exempel sidhuvud och sidfot, som är helt annorlunda nu. Men lär man sig det, så är det säkert mycket bättre i den här versionen.

Ringde pappa och allt var bra. Inge hade varit med tidningen, så då ringde jag honom efter att jag pratat med pappa.

Var till biblioteket och gjorde tidskrifterna. Ute blåste det massor, men solen har lyst och himlen varit blå.

Stefan och Marita hämtade mig 14.10. In med väskan. Tog sedan soporna och gick och slängde. (Undrar vad Inge gjort idag?) Fia har varit på sitt.

Gick in till pappa och pratade en stund. Sedan hämtade jag en lite plastpåse och gick ut i skogen. Vilken härlig höstdag!!! Efter ett tag hittade jag trattkantareller!!! Blev nog drygt 1 liter (orensad). Hem och så rensade jag direkt. Det blev varsin svampsmörgås.

Maria ringde nyss och frågade om jag ville ha en kasse svamp. Jag blev jätte glad!!! Så Fia ska hämta den. Får rensa imorgon, för ikväll har jag ett par TV-program att se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0