Strul

Stefan skjutsade mig och Marita imorse. På jobbet vanlig tid. Fortsatte redigeringsjobbet och gjorde det klart. Fick även ordning på pdf-filerna. Jo, det börjar allt bli mer och mer roligt med nya Office-paketet.

Ringde pappa efter fikat och allt var bra med honom. Fia hämtade mig ca 9.40 och skjutsade mig till mammografin. Tur var väl det för jag har ingen aning om hur bussen kör numera. St:Larsgatan var nämligen avstängd mellan Torkelbergsgatan och Lasarettsbacken. Skulle vara där 10.10, men jag gick ju in så fort vi var framme. Gick i ett rasande tempo och klockan 10 var jag ute igen :)
Fia skjutsade tillbaka mig till jobbet. Då fick jag höra att en arbetskamrat hade cyklat iväg till samma ställe precis efter att jag hade åkt. Hon kunde ju fått åkt med oss om jag hade vetat.

Efter lunchen var jag till biblioteket och gjorde mitt.

Har pratat med Maria. Hon ringde faktiskt till mig imorse och så ringde hon nyss. Men det var främst att motkolla tiden för revbensspjällen i ugnen.

Inge hämtade mig och Marita 14.10. Hem och jag gick in till pappa en kortis. Sedan in och fikade. Därefter åkte jag och köpte presenter till Fia i Tornby. Gick suveränt bra faktiskt.

In till pappa med två nya lotter,  som vi skrapade. Blev vinst igen: 50:- Så imorgon löser jag in till nya.

Sedan in till oss.  Satte mig och kollade på "Hem till gården" vid min dator. Men innan vi skulle äta, började datorn strula och hängde sig. Jag stängde av den.

Inge har fixat revbensspjäll i ugnen han också. Fia är iväg, men hon hade gjort en räksallad. Jag åt den för jag är inte så himla förtjust i spjällen. Inget vin ikväll för jag ska hämta Fia senare ikväll.

Varit in till pappa och fixat hans TV. Så skulle jag sätta mig vid datorn, men hur jag än gjorde så ville inte skärmen lysa. Jag kände på varenda sladd, men det gick inte. En aning frustrerad blev jag allt. Därav rubriken "STRUL".

Maria ringde mitt upp i allt. Hon sade att hon har en skärm hemma, men ingen platt.

Tog fram Fias gamla bärbara dator. Ja, då strulade den också och krävde en reparering. Gjorde repareringen och så skulle jag då logga in! Inte sjutton kom jag ihåg lösenordet. Vad gjorde jag då? Fia kan ju inte svara i telefon! Jag ringde Tove. Men hon svarade inte. Så jag ringde Casper. Han svarade och blev glad när mormor ringde :)
Naturligtvis så kunde Tove lösenordet. Tack älskade barnbarn för att ni finns båda två! Men samtidigt som jag höll på med detta, så testade jag att starta min igen. Och döm om min förmåning, men skärmen gick igång!!!! Så jag sitter nu vid min dator och jag hoppas att den inte strular mer.

Varit en mulen dag, men relativt skönt ute.

Nu säger jag:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0