Sammanträffande eller?

Oh, så skönt att vakna och se att det inte snöat inatt. Det var -2,2 grader och torrt på vägen! Stefan skjutsade oss. Full fart på jobbet, som vanligt!

Två rapporter klara på tryckeriet så jag skrev följebrev till berörda personer. Sedan är det bara att vänta på offentliggörandet, så jag kan gå vidare i processen.

Ringde pappa och allt var bra med honom.

Uppdaterat lite i adressregistret och så har jag fortsatt redigerat en ny rapport. En rapport som har många sidor, vilket tar tid.

Efter min lunch bytte jag av i växeln/receptionen. Därefter gick jag till vårt bibiliotek och registrerade tidskrifter.

Fortsatte sedan med mitt. Ute lyste solen och himlen var klarblå! Hade behövt tagit en promenad, men tiden räcker inte till!

Inge hämtade mig 14.15 och så hämtade vi Fia. Därefter till ICA Maxi och veckohandlade. Träffade faktiskt en gammal skolkamrat och vi hade massor att prata om! Så himla roligt alltså!

Varit in till pappa och ställt in hockeymatchen åt honom; LHC–Färjestad! Hoppas nu att LHC vinner ikväll!!!!

Jo, just det nu undrar du säkert vad jag menar med rubriken! Det ska du givetvis få veta:

Vi är 7 kvinnor på min enhet (jisses vilken hönsgård)! Jag och min kollega (alltså hon som jag delar vissa arbetsuppgifter med) vi fyller båda i augusti 8 resp. 14. Min chef fyller den 12 oktober, så har vi en som fyller den 14 oktober och en som fyller 16 oktober och så fyller vår senaste tjej/kvinna den 21 oktober (alltså idag). Det är bara vår webbredaktör som fyller i en egen månad (juni tror jag det är). Är det inte märkligt!!!!!




Kommentarer
Postat av: Hillevi

Hej!! MÅSTE bara säga detta igen!!

DU är otrolig kvinna!! Först är du drottning på blip, o sen skriver du detta oxå!!! Jobbar heltid, jag förstår INTE hur du hinner med allt, tar hand om din pappa, veckohandlar åt honom, är hos honom titt som tätt, hjälper honom med så gott som ALLT!!!

Jag skickar dig ett "fång vackra röda rosor"!!!!

Många varma kramar //Hillevi

2010-10-22 @ 08:09:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0