Man är kanske knäpp som reagerar som man gör

Oh, denna härliga fullmåne, som gör att sömnen blir störd! Nej, då jag tycker inte illa vara! Ser både min farfar och nu även min egen pappa stå och niga när fullmånen visar sig. Tre gånger ska det nigas :))
Men detta innebar idag att när klockan var 4.40 hade jag gjort både pappas och våra räkningar över internet. Och på topp så kom tidningen imorse, så jag fick läsa den! Med andra ord: Fullmånen hade fått "liv" i vårt tidningsbud också!
Jo, för att återgå till dagens rubrik, så är det ju bara en av flera sidor som läggs ner, så man är van. Hittade först en himla massa vänner via olika länkar och änglaforum. Och jisses så många olyckliga föräldrar det finns. Jag försökte stötta och trösta så gott det gick. Ja, så lades dessa sidor ner. Numera hittar jag många av mammorna och även någon pappa på facebook.
Och så detta med blip! Ja, där har jag också hittat en massa nya vänner och några har jag till och med fått väldigt bra kontakt med. Har till och med träffats.
Vissa pratar om spigo och visst där finns spel och man kan tydligen ha små grupper. Men jag vet inte. Ikväll kändes det som luften gick ur mig helt och hållet.
Imorse skjutsade Inge oss och sedan skjutsade han Fia, som skulle "gå bredvid" på ett serviceboende.
Jag fick iväg 2 rapporter med posten imorse. Så har båda kommit ut på webben. Har även uppdaterat lite i adressregistret.
Och pappa har jag ringt till. Allt bra med honom.
Soligt ute, men ingen promenad. För då fick jag ett uppdrag (alltså efter min lunch).
Jag slutade 14.10 och Inge, Fia och Marita stod utanför och väntade på mig. Hem med Inge och Marita! Fia och jag var sedan och tankade + handlade lite. Fia hade nämligen blivit sugen på kokt frukostkorv, kokt potatis och senapssås!!!
In till pappa när vi kom hem. Ställde in TV-kanalen åt honom.
Skalade potatis sedan och Inge fixade resten. Det var jätte gott!
Duschat och smort in mig med mjukgörande salva!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0