Dj***a skit säger jag!!!!

Blev väckt ca 5.45 av Inge som nös i sömnen!!! Jag blev både rädd och klarvaken, så strax efter kl. 6 gick jag upp. Läste tidningen, som nyss hade kommit! Sedan blev det datorn och då fungerade min stationära.

Ringde pappa och allt var bra! Fia kom upp ca 9.30 och hon väckte Inge kl. 10 för då var det frukost. Jag diskat och duschat. Gick in till pappa med tidningen och pratade en stund.

När övriga i familjen var klara åkte vi med travet och så körde vi ett varv. Sade att vi borde inhandla barnbarnens presenter och Inge var med på noterna! Till Tornby, men då kände Inge att det "tryckte på". Han släppte av oss och åkte hem. Fia och jag hittade det vi skulle på IKANO-huset. Därefter gick vi över gatan och även där hittade vi allt. Ringde Inge och sade att han kunde komma och hämta oss.

Väl hemma, gick jag direkt in till  pappa. Han hade ätit och satt vid köksbordet. Jag fixade TV-kanalen åt honom och då sade att han att han kunde sätta sig i fåtöljen redan nu. Men då trycker jag på TV:n, sade jag. Nej, det gör jag nu när jag kommer in (klockan var 15.45). Han sade att han kände sig sämre på att gå, men låsa efter mig, det skulle han :))

Så kom jag in och möts av Fia och rökos. Inge hade gjort grytan när han var hemma och nu satte han på den för att värmas. Sätter på högsta och går ut och röker. Där kom en granne, Lisa, som han pratade med. Grytan hade han glömt bort. Ja, den blev vidbränd och gick inte alls att äta. Bara att slänga innehållet i grytan och diska ur den. Det föll på min lott. Konstigt.....

Så ringde pappa ca 16.05 och frågade om ishockeyn hade börjat!!!! Ja, det har den gjort. Det är svart hos mig, säger han. Men snälla pappa!!! Du måste ju trycka på TV:n. Och det gjorde han och bilden kom. Nu börjar jag att bli mörkrädd, det lovar jag.

Fia åkte till Maria och Inge kollade på ishockeyn. Shit att LHC förlorade, men.....

När Fia åkte från Maria åkte hon in på en pizzeria och köpte med hem. Det var ju inte riktigt vad jag räknat med, men..... Blev ju över så jag kan ha med till jobbet.

Och så började min dataskärm att krångla igen. Stänger bara av sig och jag skrek "Dj**la skit!! Fick ta den bärbara igen och jag gillar ju inte den!

Dagen var i alla fall underbar med sol och klarblå himmel!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0