Det blir nog bra i slutändan

Jaha, så vaknade jag redan 3.40 och kunde inte somna om! Gick upp 3.55 och gjorde mig iordning. Åt min frukost och kollade på datorn. Ute var det -0,8 grader och dimma!!!
Inge skjutsade oss, vilket är skönt! Gillar inte den här första halkan. Inge skjutsade även Fia till Sturefors, men ca 6.20. Fia går bredvid på ett servicehus (igår och idag).
Jag körde igång direkt med en rapport. Kattiz kom och hon hjälpte mig fixa till bilderna till omslaget.
Ringde pappa och allt var bra! Var på väg till biblioteket, men det var inte så himla mycket. Bestämde att det kunde vara till imorgon.
Har sedan suttit med en annan rapport och haft en av författarna bredvid mig. Vi blev äntligen klara med den och imorgon skickar jag den på tryck. Ska även skicka en annan rapport med posten imorgon.
Och ute har det regnat. Bättre det än snö.
Jo, igår startade jag upp en grupp på facebook med samma namn som vi haft på blip. Då kan vi fortsätta hålla kontakten precis som vi gör på blip nu.
Inge, Fia och Marita väntade på mig när jag kom ut. Var bara in och köpte Aftonbladet. När vi kom hem, gick jag in till pappa. Allt bra med honom. Fixade TV-kanalen åt honom.
Sedan in och käkade lite! Fia och jag sett på "Hem till gården".
Gick in till pappa för att hjälpa honom att ta av stödstrumporna! Brorsan kom dit! Vi pratade en stund och pappa gillade det.
Inge och Fia ser på Häcken-Malmö eller om det var tvärtom :))
Ska se på Grey's Anatomy klockan 21. Hur sjutton ska jag orka hålla mig vaken???
Jo, Casper ringde mig imorse och frågade vad det är jag dricker till frukost! Nyponsoppa svarade jag och då sade han det till Maria. Han vill också dricka det och det är ju bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0