Nu trodde ni jag hade glömt

Nej, då inte har jag glömt att skriva blogg om denna underbara dag! En helt ljuvlig ledig dag! Vaknade före klockan 5 och kunde inte somna om, så när klockan var 6 gick jag upp och läste tidningen! Blev riktigt arg när jag läste om en miss som ST-läkare gjort på vårt sjukhus! Hur kan de nonchalera en människa som söker för svår huvudvärk, med yrsel och kräkningar! Säga att det är migrän och skicka hem henne! Oh, jag blir bara så d*a arg på sjukvården! Efter ett par turer och efter sista besöket på sjukhuset så visade det sig att hon fått en hjärnblödning (stroke) och är nu förlamad i vänstra sidan! Borde inte den första läkaren direkt gjort en datortomografi????? Så denna artikel förstörde lite av morgonens glädje. Man blir ju liksom livrädd för att bli sjuk!!!

I vilkelt fall som helst så satte jag mig vid datorn och kollade på gårdagens avsnitt av "Hem till gården". Inge kom upp 7.45!!! Höll ju på att svimma när jag fick se honom vid denna tidpunkt hahahahahha Och strax efter kom Fia! Vi åt en stadig frukost med kokta ägg och annat. Diskat, bäddat, torkat primsor på kristallkronan i sängkammaren. Ja, du läste rätt!! Flott har vi det inte, men i sängkammaren har vi en kristallkrona! Eller är det det? Skitsamma! Jag älskar lampan för den har min faster haft en gång i tiden. Kristall eller inte! Så ringde jag till pappa och allt var bra med  honom.

Därefter tog jag fram Pluto från städskåpet. Jisses så hungrig han var! Är ju en vecka sedan han fick mat sist. Men att han var så hungrig, det trodde jag inte. Han slog ner en flaska med Soja i köket och den flaskan var inte stängd ordenligt. Det kom soja på tapeten i köket! Jag bara skrek till och sprang fort efter en trasa som jag hade kallt vatten på! Och kan ni tänka er! Det blev inga fläckar!!!! Lugnade ner mig och så ut i hallen där jag fortsatte att mata Pluto. Då slog han ner ännu en flaska, men det var en flaska med hårspray. Tack och lov.

Så gjorde jag mig iordning och frågade Inge om han skulle med mig och Fia på en tur. Okej svarade han. Först in till pappa med tidningen. Han hade städhjälpen där! Vi åkte sedan till stan. Fia köpt ett nytt navelsmycke. Förresten så blev jag så himla glad för jag "sprang på" "Daggan" när jag klev ur bilen. Underbara, goa Daggan! Som denna dam tog hand om Maria när  hon var sjuk som liten. Daggan byggde lego med Maria så det stod härliga till. Denna underbara dam fyller 90 år nästa år! Hon är nästan på dagen lika gammal som min pappa.
Efter besöket hos smyckesskaparen, gick vi till en glasögonaffär, där Fia fixade till sina glasögon.

Så sade jag till Inge att vi ville till Ö & B i Skänninge och han var med på noterna! YES, YES, YES.. Fia och jag gjorde nästan "give me five". Inge har aldrig varit där, men det har ju Fia och jag. Visst handlade vi lite!

Men det allra dummaste gjorde jag! Testade en doft, som jag tyckte såg intressant ut! Jo, först luktade den ingenting, men sedan kom det!! Fy f*n säger jag!! Billig dj*la skit som verkligen kan ta ner oss med astma. Nu förstår jag varför det luktar så himla mycket om en del. Det är inte för att de har "äkta vara" utan det beror på "billig skit". Jag tog våtservetter för att få bort doften!

Vi vände kosan mot hemstaden och till Tornby. Var och köpte en liggare till mammas grav. Fia köpte nya stövletter på "Din sko". Hem och jag gick till pappa. Hjälpte honom med TV:n. Han skulle se på SVT kanal 1 ikväll!

In till oss och då åt vi lite. Fia åkte till Maria och barnen och jag satte mig och kollade på dagens avsnitt av "Hem till gården".

Sedan skalade jag potatis. Inge gjort en lövbiffsröra och jag pressade potatisen när den var kokt.

Maten blev jätte god!

Kollade sedan på "Dobidoo". Fia kom hem ca 20.45.

Jag tackar verkligen för denna lediga fredag, som jag känner att jag ägnat mycket åt mig själv. Har helt enkelt kopplat av.

Jo, just det! Vi tog en jägermaister ikväll, men jag blandade även i "typ" Baileys i min. Jisses så gott det blev! Tack för tipset!!

Nu säger jag så här till er alla, även om min kväll snart är till ända. Känner att ögonlocken är på väg ner i knävecken. Då är jag ärlig i alla fall :))


Kommentarer
Postat av: Neta

Tur att man inte är läkare...trist när sådant inträffar!

Önskar dej en och familjen en fin helg!

Kramizzar

2010-11-05 @ 23:15:43
Postat av: Nilla

Men håller du inte med mig Neta? Nog tycker man att de borde kollat noga från första början.

Ha en trevlig fortsättning på helgen du med hälsa familjen!

Kramizzar Nilla

2010-11-06 @ 17:50:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0