Lite mer snö idag

Sovit relativt bra även inatt! Kanske bra att jag tagit uppehåll från tabletterna mot mitt kolesterol. Nu tar jag en matsked olivolja per dag istället. Nej, det är inte gott, men hjälper det så är det bra. Slipper  ju stickningar och klåda nattetid och det är guld värt.

Inge skjutsade oss imorse och det var lite småhalt på sina ställen. Full fart på jobbet. Satte igång att göra en pdf-fil av en rapport. Så var det lite annat smått och gott som skulle fixas med. Ringde pappa redan vid 9-tiden för vi hade möte från kl. 9.30 till kl. 11! Och därefter lunch. Tyvärr gick inte pdf-filen så bra som jag hoppats på. På vissa ställen hade bokstäver tagits bort i rubriken. Det var bara att börja om från början. Vet inte hur många gånger det krånglade. Skickade ner ett försök vid 14-tiden och hur den blev, vet jag inte. Jag hoppas att den blev bra.

Fia och Inge var och tankade tidigare på dagen och så var de till Arbetsförmedlningen, där Inge hämtade ett intyg. De köpte även mjölk till pappa.

Solen försökte komma fram mitt på dagen, men sedan blev det mulet.

Fia hämtade mig och Marita och jag gick faktiskt in till oss först. Bytte om och sedan till pappa. Pratade med honom stund. Hade tänkt att ta en promenad, men luften var inte så behaglig och så började det att snöa igen.

Åt lite när jag kom in och så kollade jag på "Hem till gården".

Därefter plockade jag lite och så vattnade jag träden. Snöandet upphörde och det gjorde inget.

Fia känner sig lite bättre i förkylningen och det är ju bra. Imorgon ska hon vara med Tove i skolan, vilket Tove ser fram emot!

Har några TV-program ikväll, vilket är skönt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0