Inte hänt så mycket

Imorse när vi gick till garaget höll jag på att halka omkull ett par gånger! Det var som såpa över gården!

Hade fått en utskrift på det som jag skickade igår innan jag gick hem. Tyvärr så var det inte bra heller. Skrev en felanmälan till datakillarna. Kunde ju inte göra mycket mer. Gick ner till vaktmästeriet och packade rapporter, som skulle skickas iväg.

Sedan kollade jag igenom anmälningarna. Fick hjälp av en datakille. Ska spara worddokumentet som en pdf-fil. Inte skriva ut som pdf. Blev jätte fint när jag skrev ut. Men då undrade jag om det blir tillgänligt på webben! Vi måste tänka på våra synskadade som också ska kunna läsa våra rapporter. Jag ska be Elisabet om hjälp vid tillfälle. För hon måste ju veta vad jag menar med tillgängligt!

Ringde pappa och allt var bra med honom. Gick till biblioteket och det var en rejäl hög idag! Sedan lunch och därefter var det annat plock.

Fia, Marita, Tove och Casper satt i bilen och väntade på mig. Hem med Marita och så ringde Fia efter Inge. Var till postterminalen och postade lite. Bland annat ett kort som skulle inom stan så jag sade till Fia att lägga det i den blåa lådan. När hon kom tillbaka till bilen, så säger hon att den lådan töms kl. 7 varje morgon! Men, då kunde du lagt i den gula, svarade jag!!

Hem till Maria med barnen. Hon kom precis då från jobbet. Vi åkte till Maxi. Träffade familjen I även idag. De frågade var vi var förra torsdagen och jag frågade detsamma :))

Hem och in med varorna. Jag gick därefter till pappa med hans varor. Pratade en kort stund och ställde in TV:n. Så in och åt lite. Diskat och därefter dammade jag! Skönt att det är gjort. Inge får dammsuga och torka golven imorgon.

Känner mig jätte trött ikväll, men ska se lite på TV.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0