E4 Derby ikväll

Åkte med grannen även denna morgon till jobbet! Tog itu med dagens jobb. Lite rättningar i en rapport och så blev det adressregistret.

Ringde pappa och allt var bra med honom, men han var ilsk på den som varit och duschat honom. Hon var slarvig tyckte han.

Varit på biblioteket och gjort tidskrifterna. Vad gäller e-postutskicket som vi skulle gjort idag, väntar vi med till på måndag.

Soligt ute, men kraft blåst, som dessutom var kall.

Kändes skönt att veta att jag är ledig imorgon och jag tror att de flesta kommer att vara det.

Inge och Fia hämtade mig 14.15 och vi åkte direkt till ICA Maxi och handlade. Var även och köpte vin. Hem och in med varorna. Sedan gick jag till pappa med hans varor. Pratade en stund med honom och fixade även hockeykanalen.

Sedan in och då åt vi lite. Jag skjutsade Fia till Thomas, där hon skulle vara hos Casper till dess att Maria och Lasse hämtade båda två. Hockey ikväll och det skulle visst Thomas också på. Tove är hos en kompis.

Fia fick en hockeybiljett i present av Maria och barnen när hon fyllde. Fia håller ju på HV71 :))

Detta möte mellan LHC och HV71 kallas för E4 Derbyt. Undrar så om LHC ska vända ikväll och vinna! Man kan ju alltid hoppas. Jag håller tummar och tår så hårt som jag bara kan!

Tänk, att de vann ikväll! Resultatet blev 4-1! Visserligen hade HV71 många skadade, men det var faktiskt dags för LHC att vinna!

Fia ringde mig och sade att hon promenerade från Tornhagen. Vi pratade hela vägen hem. Detta på grund av att skogen är kuslig och belysning finns inte överallt. Och när man spänner sig så blir det genast känning av astman.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0