Vilket väder!!!!!!!

Igårkväll kom grannarna in till oss. Vi satt och snackade och tog lite vin. Men tro inte annat än att jag nickade till ett par gånger. Jag skäms som sjutton att jag gör det. Men jag kan inte hjälpa det. Jag kan ju sitta vid datorn och somna.

Gick upp 6.30 och gjorde mig iordning. Sedan till tvättstugan. Vilken känsla att komma ut i solen och höra fåglarna sjunga! Man blir ju så glad.

Klar med tvätten och städat efter mig kl. 9.10. Gick in till pappa och lade in hans tvätt och så fyllde jag på medicin. Allt bra med honom.

Fia kom ut i hallen när jag kom in. Hon hade legat och läst sedan ca 7.30! Jag tog fram frukosten efter att jag plockat in tvätten. Väckte Inge och så åt vi. Diskade sedan. Därefter satte jag igång att rensa rabatten vid altan. Fia tog sin rabatt. Tog även rondellen vid kvarn. Inge bjöd på kaffe. Första kaffetåren ute för i år!

Sedan skolade jag om tomatplanterna. Satte en och en i små plastkrukor. Lånade en plåt av pappa som jag ställde krukorna på och så placerade jag dem i solen på framsidan under dagen.

Thomas kom med Tove på cykel. Casper hade följt med Maria och Sofia till Ljungsbro.

Inge, jag och Tove åkte dit ca 14.15. Ljungsbros damer mötte Ålberga och vann med 2-1! Härligt i solen det måste jag säga. Men visst är det sjukt att de har lag så långt bort från hemorten???

Inge och jag åkte hem. Tjejerna och barnen åkte till Vikingstad för att kolla på Lasse som spelade match där.

Jag var in till pappa en kortis. Inge fixat middagen; spagetti och köttfärssås. Gott var det.

Men jisses vad jag är trött nu ikväll. Beror säkert på att jag varit ute så mycket och jobbat med jorden!

Blir inte sent ikväll det lovar jag :))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0