Växlande väderlek

Sov till ca 6.45!! Drog mig en stund innan jag gick upp och gjorde mig iordning. Sen till tvättstugan och körde igång. Solen lyste och det såg då ut att bli en fin dag.

Nästa gång jag gick ut, började det att regna. Fanns inga tvättvagnar att tillgå och jag blev då riktigt arg. Kollade torkrummet, men inte någon där. Jag ger mig tusan på att folk tar hem dem! Fick boka grovtvättstugan och där fanns det  en vagn. In till pappa med hans skjorta! Han satt då och åt frukost.

Nästa gång som jag gick ut, regnade det inte, men det hade börjat blåsa massor! In till pappa med hans tvätt och så fyllde jag på dosetten.

Fia kom upp ca 9.45 och då var det dags för frukost. Väckte Inge, som fortfarande sov. Fattar inte att han kan, men....


Vi tog sedan en sväng utåt Tinnerö. Brukar plocka gullvivor på ett ställe, men tyvärr så har de satt upp stängsel runt om, så det blev inga blommor. Jag vill inte gå i allt för högt gräs för några blommor. Vi handlade till pappa på tillbakavägen!

Inge gjort köttfärssås och till det hade vi färsk pasta. Måste säga att det är mycket godare med färsk pasta och man blir mättare av det också.

Fia tog sin väska och gick för att möta Maria. Maria  hade pappas bil för Fia lämnade den hos henne igår. De åkte till samlingen i Ljungsbro.

Inge och jag åkte dit ca 15.45. Matchen hade börjat när vi kom och det blev rätt snabbt ett mål för Ljungsbro. De mötte Karle. Rätt så kul tycker jag för Maria började spela med det laget redan 1980 eller 1981. Hon fick dispans att börja tidigare bara för att hon var så intresserad och så hade hon en kompis som var två år äldre som spelade. Fia började också spela med Karle, men i ett pojklag. Men det tog inte lång tid förrän hon började i Ljungsbro, där Maria var tränare för flickorna.

Lasse kom också och kollade på matchen. Jenny var där och kollade och hon hade med sig sina tvillingflickor på 1 år.

Ljungsbro vann med 8-1 (tror jag). Blåste nordanvind, som inte är så skönt, men solen lyste.

In till pappa när vi kom hem! Han fikade för det var paus i ishockeyn. Bronsmatchen spelades mellan Tyskland och Sverige.

Sverige vann och fick en bronsmedalj. Kul för Bengt-Åke Gustafsson, som nu avgår som förbundskapten för Tre Kronor.

Var nyss ute och tittade på grannens sons  hund, Milo! Det är en liten svart och vit hund (är inte säker på rasen, men typ mastiff). Jisses vilken pli sonen har på honom. Visade oss massor med saker som Milo gör. Ja, det var kul att se. Milo ska vara hos "farfar och farmor" några dagar (kanske hela veckan) för han är förkyld. Om han skulle varit på sitt hunddagis hade de fått betala 400:- extra per dag!!!!! Förkylda hundar får nämligen vara i ett eget rum. Alltså det är ju inte klokt att behöva betala så mycket. Månadsavgiften är tillräckligt hög ändå.

Fia har inte kommit hem ännu. Hon stannade hos Maria och barnen en stund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0