Vårdcentralen med pappa (igen)

Imorse var det +4,2 grader hos oss. Ingen sommarvärme precis, men solen lyste. Åkte till jobbet och var där 5.20. Ja, jag vet! Urdumt va? Men jag vaknade ju 3.15 för tusan. Tvingade mig kvar i sängen till ca 4.05! Gjorde mig iordning, fixade frukost, åt och läste tidningen. Sedan datorn en kortis. Åkte därefter till jobbet. Parkerade bilen, gick till entrén och så gick jag till mitt rum efter att ha lagt in maten i frysen (ja, jag hade fryst mat med mig). Min kollega satte griller i huvudet på mig igår, när hon sade: att du törs gå själv så tidigt! Så jag satte igång min dator, men jisses vad det segade! Tog en himla lång tid att göra vissa saker, så klockan 5.45 tog jag stavarna och gick ut!

Det blev en halvtimmes promenad i solskenet, men ingen toppenhög temperatur. Dock är det gott om syre så tidigt på morgonen. Min granne missade jag, eftersom jag gick ut senare. När jag kom till dammen såg jag 5 små dunungar (sothöns tror jag det var). Sådant ger glädje!

Fortsatte med RT:s hemsida och fixa till de presentationer som var för stora. Så tragiskt alltså, men nu går visst RT i graven och jag mister en underbar bisyssla. Är faktiskt mycket ledsen över detta. Men så blir det när regeringen nu slagit ihop en massa statliga myndigheter.

Fia ringde mig och det kändes skönt. Alltid bra att veta att allt är bra innan hon startar jobbet. Strax efter (Fia hade åkt då), ringde Inge. Jisses vad han var positiv idag. Men han lade sig ju tidigt igårkväll och det tror jag var bra. Förnattssömnen är alltid den bästa sömnen!

Ringde pappa och allt var bra.

Jag hade bestämt mig för att gå tidigare och njuta av solen. Tyckte jag var värd det! Men så ringde hemtjänsten! Pappa hade fått ett nytt sår på andra foten och de hade fått en tid på Vårdcentralen till pappa! Sade till min chef, när jag satt i växeln om detta.

Sedan fick jag massor med jobb. Jätte kul tycker jag, men inte kul att behöva bryta. Gjorde klart ett jobb innan jag åkte från jobbet ca 12.50.

Pappa var redo och vi åkte till Vårdcentralen. Pappa kom in ca 13.50 och det var en liktå mellan två tår! Så jag gick till apoteket och köpte plåster + stödstrumpor, för pappa har svullna fötter. När vi kom hem försökte jag sätta på honom strumporna, men jag fick ge mig! Fy f-n vilket slit säger jag.

Detta var alltså min eftermiddag, då jag hade tänkt sola :)) Vi var på Vårdcentralen (alltså pappa och jag) för två veckor sedan och då skulle jag träffa min väninna, Karin, men det fick vi ställa in.
Men vad gör man inte för sina föräldrar!

Regnet kom och det öste ner. Även åskan kom och den gick så pass att strömmen gick.

Fia åkte till Maria efter jobbet och hon blev kvar där en stund pga. regnet. På hemvägen köpte hon bearneisås till middagen, som var typ "Biff á la Rydberg utan äggula över :))

Och nyss var jag in till pappa och hjälpte honom med TV:n.


Kommentarer
Postat av: Marita

Jag såg ryggen på när du var ute och gick. Stefan skjutsa mig idag För skulle ha fikabröd till kaffet idag

2010-05-28 @ 20:03:25
Postat av: Marita

Jag missade några ord men jag är inte rund under fötterna. Kram ha en bra helg

2010-05-28 @ 20:06:58
Postat av: Gunilla

Så du hade fikabröd med igår!

Jag tyckte det var skönt att gå lite senare.

Trodde inte heller att du var rund under fötterna :))

Kram Gunilla

2010-05-29 @ 17:44:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0