Solig morgon, som blev en mulen dag

Gick upp ca 6.30! Helt otroligt men jag vaknade 4.15 och somnade om. Sov till 6.15!! Gjorde mig iordning och läste tidningen. Sedan datorn. Fia kom upp ca 7.45. Fia åt frukost. Inge kom upp så då åt han och jag tillsammans. Jag skjutsade Fia till jobbet ca 8.35. Pratade med pappa när vi gick förbi! När jag släppt av Fia åkte jag till Maria och hämtade barnen.

Hem och de fick spela spela dels på datorn, dels på X-boxen. Men jag tyckte inte att vi inte skulle vara hemma hela tiden utan frågade Inge om vi inte kunde åka någonstans. Solen, som lyste så fint på morgonen försvann och istället blev det molnigt.

Vi åkte mot stan, där jag skulle lämna in DVD-filmer åt Maria. Men Fia hann ringa. Hon hade ont i huvudet och kände av allergin, så hon hade bett att få gå hem. Vi vände och hämtade henne. Sedan ner med filmerna. Därefter åkte vi till Norrköping för vi hade hoppats få se stora flygplan, men vi fick bara se ett litet som startade och flög iväg. Då åkte vi till hamnen och hoppades få se en massa lastfartyg. Vi såg två stycken.

Vände färden hemåt och stannade till så barnen fick varsin hamburgare. Åkte sedan in och köpte blandfärs och lök på Coop i Tornby.

In till pappa när vi kom hem. Han  undrade var vi hade varit :))

Sedan in och skalade potatis. Därefter blandade jag färsen till pannbiff, som Inge sedan stekte tillsammans med lök.

Så ringde telefon. Det var brorsan, som var hos pappa. Han undrade om jag kom in en stund och det gjorde jag. Barnen följde också med. Allt bra med brorsan.

In och käkade mat. Därefter diskade jag och plockade iordning. Fia och barnen åkte ca 16.35. Casper skulle träna fotboll. Thomas skulle komma dit och hämta dem för nu ska han ha dem till söndageftermiddag.

Jag varit in till pappa med mat. Brorsan hade åkt då. Nu har pappa fått för sig att han ska byta rum. Hej och hå alltså. Jag sade åt honom att det är mer störande ljud inåt gården, men det brydde han sig inte om. Vi får väl se för han kan ju inte flytta om själv utan vi måste hjälpa honom (precis som jag inte har annat att lägga tid på).

Nu började det att regna också. Så himla typiskt att det måste bli skitväder när man är ledig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0