Så trist det är när man inte kan sova

Fy sjutton alltså, men inatt har jag inte sovit många timmar. När klockan var 3.45 gick jag upp för jag insåg att det var lönlöst. Det var alldeles för många tankar i hjärnan och jag var livrädd att jag skulle försova mig. Har ni hört!!! Jag som knappt kan sova till kl. 7 längre. Skulle öppna växeln kl. 8 så det var den jag tänkte på + allt annat jobb.

Jag var på jobbet klockan 5! Ja, helt sjukt alltså, men jag fick verkligen massor gjort. Fixade alla namnbrickor och sedan var det massor med annat.

Ringde pappa efter fikat och allt var bra. Sedan till biblioteket och där var det en hög idag.

En till som anmälde sig idag, så jag måste fixa deltagarlistan och namnbricka.

Arbetade till 14.15 och åkte då till vårt köpcentra. Sprang på en gammal kollega, som är pensionär sedan många år. Hon hade varit med sin man hos tandläkaren. Så himla kul att prata med henne. Hon är sig precis lik, men hennes man var mycket mager.

In på apoteket och fixade det jag skulle. Hem och in till pappa. Frågade om han ville gå med ut på en promenad och det ville han. Gick bara in med min väska och bad Inge fixa kaffe. Så gick pappa och jag runt ett kvarter. Räcker för honom. Han var så nöjd.

Solsken och lite blåst, men luften är ännu kylig.

In och fikade. Kollade sedan på "Hem till gården". Fia kom hem och hon åt lite. Sedan gick hon och jag 2½ km-spåret. Så himla skönt alltså. Träffade ett par före detta grannar, som numera bor i Malmö. De blev så glada att jag hejade på dem och de berättade att de har en övernattningslägenhet här.

När vi kom hem fixade jag vårrullar. Lite lagom kvällsmat.

Ska alldeles strax ringa min faster så nu säger jag:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0