Så gick även denna dagen

Lyckades slumra till ca 6.45, då jag gick upp och gjorde mig iordning. Det var +11,4 grader ute och det hade regnat. När jag var klar, gick jag till tvättstugan. Inte så mycket tvätt idag, men det beror ju på att jag tvättat inne en gång denna veckan.

Var in till pappa ca kl.9. Hängde upp hans skjorta och fyllde på medicinen. Sedan in och då kom Fia upp. Vi fixade frukosten och väckte Inge.

Diskat och hämtat det sista i tvättstugan samt städat efter mig. Därefter åkte jag och Fia till Ö & B. Vi köpte lite smått och gott.

Så var vi även till Chilli, där jag köpte en ny kaffeburk + nya grytlappar. Därefter ringde hon till Tove, som berättade att Casper hade tappat sin mobiltelefon. För säkerhets skull åkte Fia och jag till Maria och kollade om Casper hade lagt mobilen där igår, när de hämtade cyklarna. Men icke. Hämtade sedan Tove hos Thomas. Hem med mig och så åkte tjejerna iväg för att dela ut reklamblad om "Gottedagen". Jag gick in till pappa. Han var så ledsen för han hade inte hunnit till toan, men han hade fått god hjälp av hemtjänsten. Dock fanns det mer tvätt. Jag gick ut och bokade grovtvätten kl. 14. Pappa beklagade sig så till den milda grad, men jag sade att det beror säkert på penicillinet. Jaha, då ska jag inte äta mer av den. Men det måste du sade jag till honom.

Jag skalade sedan potatis och morötter. Ja, Inge erbjöd sig och jag ångrar att han inte fick göra det :))

Tvättmaskinen i grovtvätten gick fort, men tyvärr inget torkrum förrän efter 2 timmar, så jag  hängde upp jeansen hos pappa. De torkar säkert till imorgon.

Precis innan vi skulle äta middag, ringde pappa igen. Han hade åter igen fått gå på toa, men hann. Personalen hade sagt att  han skulle be mig köpa Dofilus nyponsoppa.

När jag hade ätit (kokt frukostkorv, senapssås och potatis) och diskat, tog jag cykeln till vårt köptcentra. Men inte hittade jag dofilus nyponsoppa. Däremot någon yoghurt, så jag köpte den + blåbärssoppa.

In till pappa och han tog direkt av yoghurten, men jag bad honom även att äta middag. Det smakar inte blev svaret.

Fia åkte till Maria efter maten och jag vet inte när hon kommer hem.

Inge kollar nu på cykelåkning. Är det inte bilar så är det cykel och senare ikväll blir det fotboll eller ishockey.

Om jag tvättat fönster? Näe jag har ju inte det. Får se om det kan bli fart på mig efter jobbet. För dessa 5 lediga dagar gick som vanligt alldeles för fort.

Idag har det varit mulet och det  har duggregnat lite lätt emellanåt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0