Så blev det slingor i håret eller vad man nu kan kalla det

Igårkväll var jag så himla trött, att jag gick och lade mig ca 21.15. Somnade nog nästan direkt. Sov ända fram till 4.30, då det var dags för toabesök. Somnade om och sov ytterligare en timme. Ja, ja tänkte jag kan ju dra mig lite i alla fall och så somnade jag om!! Ja, ni läser rätt!!!! Sov till ca 6.45. Men då blev det fart på mig! Upp och gjorde mig iordning. Sedan till tvättstugan och körde igång. In och skrev min fysiska dagbok och därefter blev det datorn.

Fia kom upp ca 7.50. Jag till tvättstugan igen. Fia åkte ca 8.35. Samling för flickor 2001/2002 i fotbollen. De hade någon minicup.

Jag var in till pappa och fyllde på hans medicin och pratade en stund. Allt var bra med  honom. Gick sedan in och åt frukost. Så var det dags att hämta pappas tvätt och plocka in den.

När klockan var 10.50 väckte jag Inge genom att helt sonika fråga om han skulle sova hela dagen. Sedan blev han sur på mig för att jag inte väckt honom tidigare. Förlåt, svarade jag, men jag trodde du var utarbetad och behövde sova. Det var så att han missade visst en hel timme av Formel I....
Men sedan ångrade han sig nog, för tjurigheten försvann :))
Och jag var väl kanske lite elak med min kommentar om utarbetad. Förstår dock inte att han kan sova så himla länge! Det hör ju ungdomen till så att säga!

Passade på att köra min svarta vinterkappa och Inges anorack idag.

Har gjort kyckling i lergryta.

Hämtade in allt från tvättstugan cirka klockan 14 och städade efter mig.

Fia åkte direkt från flickornas cup till Åtvidaberg där hon själv spelar match nu. Ja, Maria är också med och jag tror att Tove är med och kollar.

Gjorde slingor förut. Ja, de kunde kanske blivit bättre, men.... jag är jag .... Fick ju bort det gråa i alla fall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0