Nog borde jag ha demonstrerat idag

Ja, jag borde faktiskt ha demonstrerat idag för det finns så mycket att visa sin avsky mot i dagens Sverige. Det är åldringsvården, skolan, barnomsorgen, bilprovningen (som staten släppt fri), bensin- och dieselpriserna, kommuner som går tre år tillbaka i tiden och jagar föräldrar som har haft mer inkomst än vad de uppgivit. Aja, baja, så gör man inte. Så kommer de 3 år senare och kräver pengar. FY FAAAN säger jag! Det är faktiskt en rutten värld vi lever i. Jag hoppas faktiskt att det blir ett regeringsskifte i årets val. Höj skatten för de som tjänar över 40 000:- i månaden. De kan betala, men det inte vi som inte uppnått 25 000:- i månaden.

Så kan de ta och göra högkostnadsskydd hos tandläkaren! Ingen ska betala mer än 1 500:- Vi har ingen koll på vad tandläkaren gör i munnen när vi är där! De pillar säkert loss en lagning och så går det 2 dagar så  har plomben lossnat. Jag vet att det är så!! Gick privat tidigare och jag hann bara hem så fick jag ringa för en tid.

Ja, jisses mina vänner. Det är 1:a Maj idag och jag skriver av mig! Vad har vi gjort idag då?

Maria, Tove och "Nalle" kom förbi. Nalle är Mias killes hund :))

Jo, jag pratade med min kollega på msn imorse och hon längtar inte tillbaka till jobbet. Förstår verkligen det! För ibland är det som i skolan! Det mobbas friskt och den som mobbar mest säger att den är mobbad. Tyvärr alltså. Rena rama lekstugan!

Vi var i alla fall med tipset och sedan var vi till Coop Extra och köpte det som fattades. Hem med Inge och så åkte Fia och jag till IKANO. Fia ville ha nya toppar och det hittade hon på Cubus! Jag köpte ett par grattiskort. Jag köpte faktiskt nya underkläder på Lindex. Sedan gick vi in på Strandbergs och där hittade jag både en kjol och en tröja! Jag som inte skulle köpa något :)))

Hem och jag gick in till pappa! Han hade lite problem med katetern och hade larmat. Bra det tycker jag. För jag kan ju inte fixa det.

In och skalade potatis. Senare gjorde Fia och jag en potatisgratäng. Mums så gott det blev.

Jag diskade efter maten, som inte bara blev potatisgratäng utan stekta kotletter till.

Nu väntar vi på att grannarna ska komma in. Jag sitter här i mina vardagskläder, men det tror jag är ok.

Vädret har varit mest moln och hårda vindar idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0