Jag trodde det skulle regna imorse

När klockan ringde, var det himla mörkt ute, så jag trodde det regnade. Men det gjorde det inte. Dock var det bara +4,4 grader. Gjorde mig iordning, åt frukost och läste morgontidningen. Sedan datorn en kortis innan jag tog bilen. Var i valet och kvalet om jag skulle ta en promenad. Ställde in maten och så gick jag till mitt rum. Jobbade en stund innan jag tog mig i kragen och gick ut. Vinkade åt grannen, som kom på cykel. Jag ångrade mig att jag inte cyklade. Men å andra sidan känner jag av astman eller om det är min kol lite mer just nu. Kan ju ha ett samband med pollen och allt.

Skönt var det med promenaden och jag plockade lite gullvivor:I dammen, där hägern Olle brukar hålla till, kom det 6 små dunbollar och simmade. Kanske lite svårt att se, men...


 

Så blommar den vita rododenderon för fullt nu:Inte länge sedan det var fullt med snö där.

Ja, efter denna promenad gick det genast mycket lättare att fortsätta arbeta.
Har suttit med adressregistret och ändrat e-postadresser.

Ringde pappa efter fikat och allt var bra med honom. Sedan ringde jag till Inge och det var bra med honom också!

Fia ringde mig imorse och Maria har också ringt. Skönt att vi bryr oss om varandra åt alla hållen :) Tack mina tjejer!!

Eftermiddagskaffet blev ute och det var så himla skönt, att det var svårt att gå in. Vissa satt ju kvar, men jag skulle ju snart packa ihop och åka hem. Hade ju hoppats på sol när jag kom hem. Men då kröp den och gömde sig.

Gick in till pappa och pratade en stund. Han hade varit ute med soporna. Blir så arg för hemtjänsten ringer vid 9-10-tiden och frågar pappa om han vill gå ut på promenad. Varför kan de inte ringa på eftermiddagen, när det är lite varmare? Inte vill pappa gå ut så dags.

Inge satt och kollade på Giro de Italia och solen höll sig borta, så då tog jag en dusch istället. Tog Galltvål även idag och så smorde jag in mig.

Åt lite rester sedan. Fia är nog snart på ingång. Hon arbetade till 17.45 idag (jag hela veckan).

Fick rabarber på jobbet så det ska bli rabarberpaj någon dag!


Kommentarer
Postat av: Neta

så underbart med gullvivor!

kram

2010-05-24 @ 21:19:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0