Fick svar snabbt om sol och värme :)

Imorse när jag kom upp var det -3 grader! NEJ!!!! Vad sjutton ska jag ta på mig för ytterplagg tänkte jag! Skulle ju till Stockholm. Det blev sommarkappan! Skam den som ger sig. Inge skjutsade mig till Centralen. Safwat satt redan på tåget, som avgick 6.38. Även Yvonne kom innan tåget avgick. En trevlig och avslappande resa. Väl framme (10 minuter försenade) tog vi en promenad till Norra Latin. Solen lyste och himlen var blå! Och varm blev jag av promenaden. Ännu varmare när vi gått uppför alla trapporna och jag hade plockat upp namnbrickorna och det material, som var med.

Så himla kul för många återkommer ju. Först samlades alla i en lokal och efter en timme gick knappt halva gruppen till en annan lokal. Det var 2 workshop på förmiddagen och 2 på eftermiddagen.

Det var en Securitasvakt som kom och pratade med mig. Jag frågade om det var något speciellt. SEB hade stämma i Folkets Hus, som ligger på baksidan av Norra Latin. De visste inte om det skulle uppstå något bråk. En mycket trevlig kille var det!

Passade på att gå ut och få lite frisk luft när alla var på plats. Lunchen var 12.30-13.30. Safwat och kollade med personalen om middagsbuffén till kvällen. Allt var iordning. Jag gick ut igen i solen en stund.

Kaffet serverades kl. 15. När alla gått in igen, packade jag ner allt i väskan. Ner till receptionen och tackade för denna dag och bad dem även framföra mitt tack till köket. De fixade en egen tallrik till mig eftersom jag fick veta att maten som serverades, låg på en bädd av blekselleri.

Jag gick ut på Drottninggatan och vidare till "Manhattan". Denna gången hittade jag inget som jag ville ha. Gick även till Hötorget, men det är inte lätt att handla med sig när man åker tåg. Så jag gick sakta men säkert till Centralen. Kollade med en personal varför jag inte lyckats få en SJ-Biljett som SMS. Bara sms som ser ut som bokningsbekräftelsen. Den här killen hjälpte mig så jag fick rätt SMS.

Tåget avgick 17.06 och det gick direkt till Linköping utan uppehåll. Kanon bra! Fia hämtade mig och vi åkte hem. Jag gick in till pappa där allt var bra. Naturligtvis ringde jag pappa imorse!!

Sedan in. Gissa om det var skönt att få ta av bootsen eller vad det nu heter. Nu är jag trött, men gör inget. Ledig resten av veckan. Imorgon ska vi ha Tove och Casper för de har studiedag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0