Vasaloppet åkte jag inte

Vaknade redan 5.10 imorse, men lyckades slumra om till ca 6.30. Snuvig är jag, men inte så farligt. Gick till tvättstugan kl. 7 och körde igång. Som vanligt var en tvättvagn borta och filtret till tumlaren fick jag borsta efter den som tvättat innan. Så är det nästan varje söndagsmorgon.

Satte mig vid datorn när jag kom in. Inge kom upp ca 7.55. Han är som en tidsinställd väckarklocka när det är någon idrott på TV:n. Nu skulle han se Vasaloppet. Jag klarar inte att sitta där i 4 timmar. Det kunde jag förr. Då åt vi till och med frukosten i vardagsrummet.

Hämtade pappas tvätt när jag gick ut nästa gång. Allt bra med honom.

Fia hade kommit upp när jag kom in, så det blev tidig frukost och vi åt den i köket. Inge kunde slita sig :)

Jag kokade dillkött och Fia skalade potatisen och morötterna. Skönt att ha allt förberett.

När jag var i tvättstugan, fick Fia syn på två ekorrar, som satt och åt solrosfrön och äpplen. Hon lyckades fånga dem på bild:



Både jag och Fia vill ut på en åktur och Inge var med på noterna. Han tog med oss till Brokind och runt där. En tur som vi åker på somrarna. Men det var fint nu också.
Så åkte vi till Berg och slussarna. Där tog vi en promenad och Inge fotade lite:



En frusen slussport!


Slussen ut mot Roxen. Inget vatten i bassängen, men en himla massa snö. Nedanstående bild tog vi den 27 juni 2009. Snacka om kontraster!!!




Måste ju säga att jag längtar till våren och sommaren när jag ser den sista bilden!

När vi kom hem från åkturen och promenaden, satte vi på potatisen. Jag gjorde sedan såsen till dillköttet. mm så gott det blev. Diskade och sedan kollade vi på "Hem till gården".

Sitter här med ett glas vitt vin. Fick ett tips av en kollega i fredags om ett vin som heter Leth. Så jag köpte en flaska igår, men då smakade vi inte. Är ju inte helt fel att ta ett glas så här på söndagskvällen.

Kramizzar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0