Varit en tuff dag :))

Oh, så arg jag blev imorse när jag kom upp. DET SNÖADE!!!!! Nu får det väl vara nog för denna säsong. Jag vill ha vår NU! Men dagen blev mild och mulen. Kunde bara ana att solen fanns där någonstans. Men spelade ju ingen roll. Jag hann inte ens med någon promenad idag.

När jag kom till jobbet imorse, fortsatte jag med rapporten. Sedan fick jag höra att inbjudan till RT-dagen skulle iväg och det skulle även läggas en länk på vår hemsida, där de kan anmäla sig. Givetvis så kom det ju inte på en gång, men jag redigerade under tiden.

Ringde pappa som vanligt och allt var bra.

Meddelade biblioteket att jag inte hann dit idag. Hoppas  jag hinner imorgon.

Fick sedan sändlistan (mejl) och gick igenom den. Började så att förbereda mina mejlutskick till föreläsare, ordförande samt inbjudningar till ett antal personer.

När klockan var 15.15 blev sidan klar på vår hemsida, så jag kunde skicka iväg all information. Kändes skönt. Fia hade jag ringt och stoppat och sagt till att jag skulle ringa när jag såg att jag kunde åka.

Ringde Fia 15.30. Plockade ihop och stängde ner dator och telefon. Lade på ett brev i postrummet (men det kommer nog inte förrän imorgon).

När vi kom hem, gick jag in till pappa en stund. Tycker det är så trist att jag inte kan stanna hos honom längre, men det finns ju att göra hemma också. Och pappa förstår! Tog i alla fall med hans sopor.

Fia hade skalat potatisen. Hon hjälpte mig sedan med laxen på folie som jag hade smörat. Jag skalade räkor under tiden som potatisen kokade och laxen var i ugnen. När Fia och jag åt så åt Inge Findus djupfrysta. Han äter inte lax!!! Tycker det är sanslöst. Han ville gärna smaka på räkorna, men det satte vi P för. Ingen lax, inga räkor. Så är det bara!

Jag diskade och Inge gick faktiskt ut med påsen med räkskal, trots att han inte fick smaka.

Trött efter min tuffa dag på jobbet. Men jag älskar ju när det händer saker. Trist bara att man ska bli trött :))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0