Ursäkta röran.....

Imorse var det -11,2 grader igen! Hua alltså! När ska Kung Bore släppa taget? Två veckor till kan jag stå ut, men sen vill jag att våren kommer sakta och fint.

När jag kom till jobbet så var det inget som låg och väntade på mig! Trist, men så blir det ibland. Då kom jag på att jag kunde ta tag i pliktexemplaren. Vi hade 20 färdiga rapporter, som skulle skickas till 9 olika ställen. Jag skrev lapparna och så lastade jag rapporterna på vagnen och ner till vaktmästeriet. Där fick jag hjälp med att packa dem. Så hade en av våra tidningar kommit. Hämtade ett antal av de. Först såg jag till att 11 ex. kom ner i arkivet och därefter upp till vår hylla.

Snart var det dags för morgonfikat. Längtade faktiskt efter den koppen och smörgåsen. Ringde sedan till pappa. Allt var bra med honom. Nyduschad var han  också :))

Gick sedan till biblioteket och registrerade tidskrifter. Därefter satte jag mig i växeln/receptionen en halvtimme! Måste få lite mer kött på benen.

Så var det lunch. Idag hade jag med mig champinjonsoppa och en pannkaka. Var himla gott.
Blev ingen promenad pga. den isiga vinden.

Hittade andra arbetsuppgifter. Tur att man är lite kreativ. Men sen fick jag en rapport att redigera. Härligt!! Ni ser det är inte långa stunder som det blir lugnt!

Inge (som förresten varit på datakurs idag) och Fia hämtade mig kl. 15. Vi åkte först och köpte ost och sedan till Maxi.
"Ursäkta röran" stod det innan man gick in i själva "hallen". Det första jag fick se till vänster var chips!!!!! Nej!!! Annars brukar där vara schampo. Det är så himla typiskt! När man precis har lärt sig var saker och ting finns, då plockar de ner alla hyllor och skakar om och så ut med det på nya platser! Men det är väl bara att gilla läget.

Hem och in med varorna. Därefter gick jag till pappa med lite som jag handlat till honom. Pratade en stund innan jag gick vidare. Det var dags att fylla påfågelautomaten och lägga ut äpplen.

Sedan åt vi lite och så diskade jag.

Imorgon är det fredag, vilket är lika med FAVVODAGEN!

Kramizzar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0