Regn och även snö

Vaknade supertidigt även denna morgon. Trött på kvällarna, men pigg på morgnarna. Klockan 7 var jag i tvättstugan och körde igång. Tog in pappas tvättunna till oss igår, så hans tvätt gick med i vårat. Två maskiner körde jag igång på direkten. In till oss och så blev det datorn en stund innan det var dags att gå ut igen. I med tvätten i tumlaren. In till pappa och hämtade hans kofta, som var i behov av tvätt.

Allt bra med pappa. Fyllde även på medicindossetten hos honom.

Fia hade kommit upp när jag kom in. Vi började ta fram frukosten. Då kom även Inge upp. Diskade efter frukosten och sedan var det dags att hämta in det sista från tvättstugan. Pappa var så tacksam :))

Så tyckte Fia och jag att vi skulle göra något eftersom Inge hade sport på TV:n. Vi tog bilen (regnade ju) och åkte till Skänninge! Där besökte vi Ö & B. Naturligtvis handlade vi lite. Sedan åkte vi till Motala och hälsade på min bror. Kristina (min svägerska) var och jobbade. Trist att vi inte fick ses. Brorsan bjöd på kaffe och glass och det smakade gott. Det regnade och var grått även i Motala.

Vi åkte över Fornåsa och hemåt. Oj, det var som mjölk ut över åkrarna och så regnade det fint, fint. In till pappa och hälsade från brorsan. Pappa undrade om jag kunde komma tillbaka lite senare och hjälpa honom bädda om. Han var inte nöjd med hemtjänstens bäddning. Åh, han har alltid något att gnälla på.... Men jag förstår honom samtidigt för det kan inte vara kul att gå där i sin lägenhet. Man retar sig nog på mycket då.

In till Inge. Han tyckte inte att vi varit borta länge :)) Och vi som tyckte det. Han hade i alla fall gjort köttfärssåsen, så Fia satte på pastan. Smakade bra med mat.

Diskade sedan och så tog jag med soporna och gick till pappa. Han hade fixat sängen själv.... Men  jag tog med lite sopor från honom. Började snöa när jag gick tillbaka hem. Och det kom stora flingor. Nu har vi -1 grad!! Nedrans skit. Kunde visst bli riktigt kallt inatt. Vill ju ha vår nu!!!!

Nu har jag hjälpt Inge med personligt brev och CV. Ska skicka in en ansökan imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0