Plusgrader inatt

Ja, det är helt otroligt, men när jag kom upp imorse så var det +1 grad! Vet inte när det var det senast. Har ju varit minusgrader nattetid läääänge.

På jobbet var det full fart från början.

Ringde pappa och allt var bra. Han hade blivit duschad idag och han var så glad att han inte fick shampo i ögonen. Jisses, men det stämmer ju. De gamla blir som barn på nytt. Jag minns när jag var barn och det skulle bli hårtvätt. Då sade jag till mamma: "Inte tätta håbet, mamma! Nej, det minns jag ju inte hehehehehe... Men mamma berättade det för mig ett antal gånger. Ska ju inte sitta här och ljuga.

Jag tycker det är så kul att jag hittat min gamla lekkamrat (CC) på Facebook. Hon bor inte här i stan och frågar efter gamla kompisar på den gården som vi bodde. Ja, det är himla roligt och så blir man lite nostalgisk. Jag hoppas att hon kan komma ner hit i sommar, så vi får vara runt och kolla om allt är sig likt.

Skickat iväg ett par inbjudningar till idag vad gäller RT-dagen.

Rättade klart en rapport precis till eftermiddagskaffet. Känns skönt faktiskt.

Inge och Fia hämtade mig kl. 15. Vi åkte direkt till Maxi och handlade. Gick suveränt snabbt idag. Var på väg hem kl. 16. Plockade in varorna. Jag gick sedan till pappa med hans varor. Kastade sopor åt honom och sedan fyllde jag på fågelautomaten.

Därefter åt vi lite och så diskade jag. Satte mig sedan vid datorn en stund. Inge somnade på soffan och drog rejäla timmerstockar. När han vaknade, kom han in till mig och berättade att rådjuren var i skogskanten imorse. Så det var bara för mig att dela äpplen och gå upp med.

Så blev det en dusch och det känns skönt. Fattar inte men jag har det besvärligt med andningen. Blir andfådd så fort jag gör något och det känns inte bra. Borde kanske ringa och få ny medicin för kolen? Det borde ju inte bli sämre nu när jag varit rökfri i 5 år utan bättre. Eller också har det att göra med den långa vintern och mina förkylningar.

Ja, ja, det finns de som har det värre. Snart ska jag se på "Halvåtta hos mig".






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0