Påskmarknad

Gissa om jag blev arg inatt! Väcktes åter igen av Inges mobil som bad om laddning! Det är inte första gången detta händer!!! Gick inte upp första gången jag hörde pipet, men andra! Då var klockan inte 4 ens. Tyckte att jag mådde illa, så jag gick till skåpet i köket och tog fram vitpepparpåsen (hela korn) och hällde upp i min hand. Det blev 12 stycken, precis som det ska vara. Nej, jag tände inte lyset för då har jag hört att man blir mycket piggare. Hällde upp ett glas vatten och tog mina korn. Ställde tillbaka påsen i skåpet, men swisch! Där åkte påsen ut och det "regnade" vitpepparkorn. Spishällen var full och likaså golvet. Just då orkade jag inte ta hand om det utan kröp ner i sänger igen. Då satte magen igång! Upp och ett toabesök var skönt. Tillbaka till sängen och funderade på dessa vitpepparkorn.

Jag kunde inte somna om! Förbannade Inges mobiltelefon! Gick upp och läste tidningen när klockan var 5.30. Därefter såg jag till att vitpepparkornen samlades ihop och slängdes i soppåsen.

Var ju absolut inte någon idé att ens tänka tanken på mera sömn. Satte därför på min dator och uppdaterade några sidor.

Fia och Casper kom upp omkring 7.30. Och hör och häpna, men Inge kom också upp. Så vi åt gemensam frukost.

Casper hade skoldag idag. Detta för att föräldrar och syskon ska få en chans att se vad de gör. Fia skulle följa med för Maria hade annat för sig på morgonen. Thomas skulle komma också. Fia och Casper promenerade iväg ca 8.30.

Jag diskat och bäddat. Ringt pappa. Och sedan ringde jag min faster. Men näe, hon skulle inte följa med och handla. Skönt på ett sätt, eftersom hon tar så lång tid på sig i affären. Jag bad henne komma hit i påsk, men det ville hon inte. Hon ville vara ensam! Ja, jag förstår mig inte på vissa. Hon är ju jämt ensam. Skulle varit kul och pappa och hon hade kommit hit.

Pappa och jag åkte iväg till Willys ca kl. 10. Gick jätte bra att handla och han köpte 5 frysta rätter från Dafgårds för 89:- Nu klarar han sig ett tag. Hemma ca 11.10 och då ringde jag Inge. Fia skulle bli hämtade 11.30. Han kom och vi tog vår bil till skolan. Vi skjutsade hem Maria och Casper. Tove sprang in och hämtade det hon skulle ha till oss. Ja, hon ville sova här inatt och det går ju bra.

Vi tog ett varv på stan och på tillbakavägen såg vi att det var något i Gamla Linköping. Men vad har de där idag? Men mormor, säger Tove! Det är ju Påskmarknad! Snacka om att jag läser tidningen noga. Nej, det gör jag ju inte. Så när jag lämnat in travet skjutsade Inge oss "tjejer" till Gamla Linköping. Det första jag gjorde, var att jag träffade en gammal klasskamrat. Vi har inte setts på massor med år så det var verkligen roligt!

Tove var hungrig, så vi köpte oss varsin korv med bröd. Sedan blev Tove målad i ansiktet för 10:- Köpte några lotter utan vinst innan vi tog bussen hem. Då lyste solen och det var så himla skönt ute.

In till pappa och hämtade det jag handlade på Willys.

Fia har fixat Toves naglar. Hon är superduktig på det. En dag ska hon få fixa mina också. Men innan de fixade naglarna gjorde Tove chokladbollar. Hon hade ett recept utan choklad :)))) Vi sade till henne att då blir det ju inga chokladbollar. Jo, om vi tar kaffe i :))

Nu är middagen klar! Det blir stek, potatis och sås. Men vi väntar på Fia och Tove, som varit och matat änderna.

Ikväll blir det lugnt. Jag lär nog lägga mig tidigt. Jo, då Inges mobil är fulladdad!!!

Kramizzar!


Kommentarer
Postat av: Marita

Du hade lite cirkus inatt.

Kram Marita

2010-03-27 @ 18:39:59
Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska

Ska du delta i Earth Hour?? Kommentera gärna på min blogg, är lite nyfiken på hur många som kommer delta :D.



Tack för svaret ! ;) Fin blogg förresten.

2010-03-27 @ 19:31:48
URL: http://ferhat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0