Kortklippt igen :)

Gick upp ca 6.30 för då var jag utsövd. Räcker med 6-7 timmars sömn och det är ju bra att veta :)) Läste morgontidningen.
Väckte Inge kl. 7. Han gick upp och åt frukost. Sedan kollade han lite på Formel 1. Vilket intresse alltså. Fia kom upp och även hon satte sig och kollade!

Innan Inge åkte till datakursen, satte jag igång att torka prismorna i lampan i sängkammaren. Inge åkte och jag fortsatte med kristallkronan i vardagsrummet. Fia suckade! Mamma! Måste du alltid hitta på en massa en annat när du städar? Ja, sådant här ingår också i städningen om än inte varje vecka så ett par gånger om året! Pust och stön.. kan vi äta frukost nu? Oki, det gör vi. Och vi åt frukost och jag diskade. Sedan såg jag lyktan i hallen, som någon slagit emot och värmeljusen hade hällt ut stearin på glaset. Satte naturligtvis igång att skrapa bort det. Ännu mera pust och stön från Fia.....

Fortsatte sedan att damma. Fia dammsög när det var klart. Jag knäskurade golvet i köket och jaaaaa det behövdes verkligen. Men gissa om jag blev svettig. Jag borde nog inte gjort det också. Blev långborsten till badrummet, hallen och datarummet.

Satte mig sedan vid datorn och relaxade innan det var dusch och hårtvätt.

Naturligtvis mina vänner så har jag varit i telefonkontakt med pappa. Hans städerska skulle komma idag. Skönt säger jag att det finns sådana för jag skulle inte orka.

Inge kom  hem. Vi åt lunch, men inte tillsammans. För det var ju  åter igen Formel 1 på TV:n.

Fia skjutsade sedan mig till  frissan. Under tiden jag var där, så besökte hon Maria och barnen. Blev riktigt kort idag och det var ju så jag ville ha det. Vill få lite burr när jag har i vax och att det ligger som jag vill.

Imorse snöade det och jag skrek: NEJ!!!! De har ju lovat regn och det accepteras. Men snöandet gick snart över och sedan kom solen. Och jag ljuger inte, men den lyser ännu. Wow, så det spritter i kroppen (så gott det går alltså).

Snart ska vi äta bakpotatis och lövbiff. Längtar faktisk. Sallad blir det till och jag tar dessutom lite Hallomiost. Mums... Grekerna visste vad de gjorde....

Nu säger jag så här:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0