Jobbat idag

Ja, idag blev det jobb igen och det kändes helt okej. Mår ju mycket bättre även om blir flåsig ibland. Fattar inte detta! Tycker ju att det borde bli bättre och bättre. Men kolen försvinner ju aldrig, det vet jag. Dock vet jag ju att det blir sämre när jag spänner mig så jag måste försöka att slappna av.

Inge var ju gullig, som vanligt, och skjutsade mig till jobbet. Men snart så behöver han nog inte det för det blir ju ljusare och ljusare på morgnarna. Längtar faktiskt efter att få börja cykla igen. Än är det dock för kallt på morgnorna och det är ju  inte snöfritt heller.

På jobbet var det verkligen massor som väntade. Dels var det nya prenumeranter, dels nya rapporter. Men jag gillar att ha många bollar i luften.

Ringde pappa och allt var bra med honom.

Tog en rask promenad på 10 minuter efter att jag ätit. Solen lyste, men det blåste lite nordan. I lä var det ju skönt :))

Gick sedan till biblioteket och där fanns det jobb!!! Men det gick ju det också :))

Ja, eftermiddagen den rusade iväg. Vips så var klockan 15 och Inge stod utanför. Hem med honom. Jag tog sedan bilen till träningen. Fia var med en kompis, så jag åkte själv. Gick kanonbra. Kom en hel del folk under tiden jag var där. Så det är nog bäst att åka den tid vi gör. Handlade lite mjölk när jag åkte hem. In till pappa med hans varor.

Sedan in till oss. Inge kollade lediga jobb på datorn. Fy sjutton säger jag! Det är inte roligt alltså. En mardröm skulle jag nog vilja påstå.

Duschade och sedan åt jag lite. Ska se lite på TV innan det blir natti.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0