Nytt.......

Imorse tog jag cykeln till jobbet. Så uppfriskande och skönt. Ingen "Olle" (hägern) vid dammen när jag cyklade förbi. Gick in med maten och sedan startade jag datorn och kollade mejlen. Efter en stund tog jag mina stavar och gick ut på en halvtimmes promenad. Underbart var det. När jag kom till dammen så satt "Olle" på gräset. Han lurade på mig och så flög han rakt över dammen. Han trodde nog att jag skulle fota igen, men det hade jag inte tänkt.

Fortsatte sedan att redigera en rapport. Ja, tiden gick fort och rätt som det var så var det kaffedags. Oh, så gott med smörgåsen.

Ringde sedan till pappa, men han svarade inte. Han ringde mig sen. Hade inte hunnit fram. Allt bra och just då vill han handla efter att jag slutat jobbet.

Fia ringde. Maria hade blivit stoppad av polisen när hon och Tove kom farandes på EU-moppen. Det blev körförbud, för Maria hade glömt betala försäkringen. Ja, hon erkänner: Hon är slarvig, men idag lovade hon bot och bättring. Fia, som då var med Casper på fritids, fick cykla hem och hämta bilen och skjutsa Maria till jobbet.

Jag varit på biblioteket. Lite mer lagom idag.

Idag fick vi nytt på jobbet! Vaddå nytt? Jo, vi fick nya möbler till cafeterian! Vilket lyft alltså även om stolarna inte så supersköna, så var det snyggt. Man sitter kanske inte så länge på dem :)) Men förresten det måste vi ju. För vi har ju våra personalmöten där! Ja, ja, det är ju inte varje dag.

Arbetade till 15. Cyklade hem direkt och in med matlådan. Fia skulle ta vår bil och hämta Maria på jobbet. Jag tog med pappa i hans bil till Willys. Han handlade en del, vilket var bra. Kul för pappa att följa med för han går ju jämt där hemma.

När jag kom in, så plockade jag lite. Gick sedan ut till parkeringen. Fia, Maria och Casper kom och Maria skulle låna pappas bil. Hon och Casper skulle till Lasse. Casper blev så avis igår när han fick höra att Tove och Maria sov över där igår, så han ville göra det idag. Tove sover hos Thomas.

Duschade sedan och så smorde jag in mig. Därefter åt jag lite.



En häftig bild eller hur?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0