Nu vill jag ha sommar!!!!!!!

Vaknade vid 4-tiden imorse av att det blåste storm! Träden vek sig verkligen. Tog in mina två tomatplantor för jag var rädd att de skulle blåsa sönder. Somnade om och sov till kl. 7!! Upp och läste tidningen och därefter blev det datorn.

Maria ringde ca 8.50 och undrade om Fia var vaken! Det var hon inte. Hon bad mig att Fia skulle ringa när hon kom upp för de skulle springa spåret. Är ni inte kloka, frågade jag! Det blåser ju halv storm ute och det kan falla träd i spåret. Men näe då!! Det blåser inte i skogen mamma!!! Ja,  ja tänkte jag. Jag har ju skogen utanför fönstret och jag ser ju , men...

Fia kom upp 10 minuter efter och hon ringde Maria. De skulle mötas om ca 20 minuter. Inge kom upp. Skönt att jag inte behövde väcka honom. Ringt pappa och allt var bra med honom.

Fia stack ut och mötte Maria och Lasse. Efter en stund kom Maria och bad om en allergitablett. Sedan upp i spåret igen. Inge har kokt ägg. Jag dammsugit. Så skönt att ha det gjort. När Fia kom åter, åt vi frukost. Diskade sedan och så därefter blev det dusch. Gjorde mig iordning. Fia tog en dusch.

Jag ringt min faster. Allt bra med henne. Hon behövde ingen hjälp av mig. Hon säger alltid: Du har nog med din familj och dina underbara barnbarn. Men jag har det lugnt idag, svarade jag henne. Det lyssnade hon inte på. Blir så irriterad på henne för jag frågar ju inte om jag inte menar att jag kan hjälpa henne.

Gick in till pappa och pratade en stund. Sedan kom Inge och Fia och vi åkte med tipset. Därefter åkte vi förbi Flygvapenmuséet, som invigs idag. Imorgon är det flyguppvisning och jag hoppas verkligen att det blir bättre väder då.

Idag är det så himla tråkigt väder så det är sanslöst. Det har blåst hur mycket som helst och nu regnar det också!

Vi åkte sedan till Berg (gästhamnen) och kollade på den nya minigolfbanan. Ja, nu är det inga banor direkt utan det är som en riktig golfbana, fast i miniformat. Ville inte testa den idag eftersom det blåste så mycket. Men en fin sommardag ska vi göra det. Det kostade 55:- för vuxen att spela.

Jo, Fia berättade att barnbarnen hade åkt Minivätternrundan igårkväll! Maria hade fått ett sms från Thomas när de hade gjort det. Så himla grymt taskig att inte berätta något innan. Vi hade  ju kunnat åkt dit och hejat på dem och hängt en blomma om deras halsar.

Nu har jag skrapat färskpotatis. Vet inte vad vi ska till; antingen kassler och kantarellsås eller så blir det biff med lök.

Har så himla ont i axlar och armar + fingerlederna idag. Tror det beror på vädret.



Här ser ni vilken fin minigolfbana de byggt i Bergs slussar. Rakt fram är just gästhamnen. Det var lite båtar faktiskt, trots det dåliga vädret. Och husbilar var det också gott om.

De har verkligen rustat upp och fixat till det där ute. Vi åker ju ofta dit när det är soligt och fint. Idag var det verkligen skitväder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0