När frysen går sönder hjälper inte ens Ouzo!

Alltså fatta detta: Hur underbart är det att vakna 3:45 en lördagmorgon??? Inte alls. Hade önskat att jag somnat om, men så fort jag var på väg, hände något, som störde mig. Jag såg nämligen Sofia komma farandes och ramla med bakhuvudet rakt i ett soffbord. Nu var ju detta något som inträffade någon gång mellan vakenhet- och trötthet. Med andra ord; Det har inte hänt!!!

Dagen flöt på precis som vanligt. Var in till pappa och bytte till rena lakan. Hade bytt hos oss innan!

Sedan åkte jag, Fia och Inge iväg med travet. Körde ett varv och så ringde Maria och undrade när Fia skulle komma. Alltså, vi hade precis köpt varsin glass och vi var ju bara "tvungna" att ät upp. Stannade i alla fall och köpte lite på Hemköp. Fia tog pappas bil när vi kom hem. Förresten så var pappa  ute. Han hade slängt sopor. Så himla kul att se honom hålla igång.

Fia kom hem med Casper och "Nalle", som är Lasses hund. Efter en stund var Caspers lilla mage hungrig och han gick in. Ropade på mig och jag gick in. Mormor var är bullarna?????? Han hade öppnat frysen och på en av lådorna har vi en lapp med " Bullar och glass". Men i den lådan fanns ingen glas. Hittade dock en annan låda med glass, så att Casper fick.

Fia och Casper har gått promenader med Nalle i skogen. Grannen kom vid ett tillfälle med sin hund, en storpudel. Hennes hund morrade åt Nalle, men Nalle han rörde inte en min. När de hade gått, var Nalle tvungen att "pinka revir". Här är det minsann jag som bestämmer, var det som han tänkte.

Efter en stund gick jag in och tur var väl det. För frysdörren stod öppen. Hur jag än gjorde så gick den inte att stänga. Fick ringa jouren för vårt fastighetsbolag och till slut så kom det en kille. Han tog med sig allt från vår frys. Lagar den gör de tidigast på måndag. Efter detta tog vi var sin Ouzo. Så himla trist när sådant händer. Inte kul att vara utan frys. Men man får tänka som så; Hur klarade sig människan förr?

Kramizzar Nilla



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0