Första sommarmånaden

Ja, då var vi inne i första sommarmånaden. Hoppas verkligen att den blir bättre och varmare än vad denna dagen har varit. Började bra för vi hade +8,4 grader, men mulet. Var på jobbet 5.20 och körde igång. Gick sedan ut en halvtimme och det blev stavgång. Ingen sol, men rätt så skönt ändå.

Fortsatte sedan med ett jobb jag hade fått.

Fia ringde och berättade att de varit och kollat på avskiljaren vid vår altan. Trät ruttnar nämligen så de måste nog byta ut alla plankor.
Fia jobbade mellan 8.30–12.30 idag. Nästa gång hon jobbar blir på torsdag. Vet inte vad detta företaget håller på med, men....

Ringde pappa och Inge efter mitt morgonfika.

Därefter deltog jag i ett försök på bakgården på arbetet. Skulle bedöma tydligheten på skyltar. Men fy så kallt det var! Blåsigt och molnigt. Hoppas att man inte blir förkyld.

Biblioteket tog jag efter lunchen, som idag bestod av köttbullar, sås och potatis.

Arbetade till 14.30, då jag åkte till vårt köpcentra! Var så glad att jag hade bilen idag för det blåste massor.

In till pappa med hans varor. Pratade en stund med honom. Sedan in till Inge. Han skulle precis äta lite rester.

Jag tog en dusch och sedan smorde jag in mig. Pappa ringde strax efter. Han var irriterad på bäddningen och bad mig komma och kolla. Jag berättade att jag precis hade duschat och smörjt mig, men han propsade på att jag kunde komma lite senare.

Satte mig och kollade på "Hem till gården" på datorn och efter det gick jag bort till pappa. Fixade bäddningen som han ville ha den. Jisses, jag undrar om man kommer att bli lika gnällig.

Så kom Fia hem med Casper. Han ska sova är inatt och så skjutsar Fia honom till skolan imorgon. Han ville sova här och då fick han det :))



Casper i Kolmården!

Ha en trevlig kväll!

Kramizzar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0