Blev en mulen måndag

Har sovit urdåligt inatt igen. Fattar inte varför! Men när klockan ringde, då hade jag precis somnat. Så typiskt. Tog bilen idag för jag såg att det skulle bli regn. Visserligen var det soligt när jag åkte, men jag såg mörka moln.

När jag hade kört en bit, fick jag se kraftiga bromsspår. Bilen hade kommit från höger och hade två valmöjligheter; antingen svänga vänster eller svänga höger. Absolut inte köra rakt fram. Bilen hade kört in i stora betongblock för där var information om vad kommunen håller på med samt en skylt till en pizzeria. Men där fanns ingen bil!!! När jag kommit en bit till på vägen, så stod det en mindre lastbil i en bussficka. Jag saktade ner och såg att hela grillen var söndertrasad och det var även punktering. Jaha, han eller hon kom alltså hit och inte längre.

När jag kom till jobbet, ringde jag polisen, men jag fick inget svar!!!!!!!!!!! Så efter att ha kollat lite mejl och annat, tog jag mina stavar och gick ut på en 30-minuterspromenad. Vinkade åt min grannfru och hon vinkade tillbaka :))

Åter på jobbet blev det en kopp kaffe.

Hade det lite lugnt och det hatar jag. Men så kom en kollega och hon bad mig hjälpa henne.  Tack och lov. Visserligen inte något kul jobb, men det måste göras.

Ringde pappa och allt var bra! Inge ringde och berättade att de varit och kollat frysen. Det var ett gångjärn som hade gått sönder!!!

Biblioteket sedan och där fanns det en stor hög att greppa. Tog drygt en timme. Sedan var det lunch. Fortsatte sedan med det jobb som jag fick tidigare.

Fia ringde. Hon var superglad! Har fått jobb på Stadium Sports Camp i Norrköping. Hon ska jobba 1 vecka, ledig 1 vecka och så jobbar hon en vecka till. Ska vara ledare i fotbollen. Så himla roligt alltså.

Förresten så ringde Fia polisen och de kände inte till detta med lastbilen, men de skulle kolla! Lastbilen stod kvar när jag åkte hem så jag vet inte om de undersökt saken.

Jag gick in till pappa. Allt bra och han hade ätit.

In till oss. Tove var här. Hon hade cyklat hit efter skolan. Men strax efter att jag kommit hem, så åkte hon och Fia hem till Maria. De lastade in Toves cykel i bilen.

Tove och hennes lagkompisar har fotbollsträning ikväll.

Ska snart se om TV4 Play lagt in dagens avsnitt av "Hem till gården".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0