Äntligen .....

Jaha, så var det en ny vecka igen! Det springer snart iväg till den efterlängtade semestern. Men jag undrar så var sommaren är!?!?! Den vill liksom inte infinna sig. Imorse skjutsade Inge mig, för han skulle ha bilen idag. Skulle iväg och klippa håret. Han släppte av mig ca 5.20 och jag gick in med maten samt till mitt rum och startade datorn. Tittade ut och det var mulet. Hade överläggningar med mig själv! Men till slut segrade det goda!!! Tog stavarna och gick ut på min promenad.

Poliserna hade ställt sig i en korsning och börjat med hastighetskontroll. Då var klockan bara 5.50!!! När jag nästan hade gått runt och kom till dammen, så satt  hägern Olle där i dammen. Sedan flyttade  han på sig och satte sig på bordet mitt i dammen! Tyvärr fick jag ingen bra bild. Jag blev alldeles för ivrig.

Sedan greppade jag arbetet. En rapport på engelska som var språkgranskad låg på mitt bord. Tog även lite mejl emellan.

Fia ringde när jag fikade. Allt bra. Jag ringde pappa efter fikat och allt var bra med honom.

Till biblioteket och där fanns det en massa tidskrifter. Märktes att jag var ledig två dagar i förra veckan.

Sedan var det lunch.

Gjorde klart rapporten innan jag slutade kl. 15. Fia hämtade mig. Hon har äntligen städat sitt rum!!!! Hon undrade om jag kunde hänga med till stan och antingen vänta i bilen eller följa med till Ur & Penn. Jag valde att stanna i bilen.

Det tog inte lång stund för henne. När vi kom hem, gick jag in till pappa. Han skulle äta precis.

Inge satt och kollade på fotboll när jag kom hem till vårt. Bra klippt var han.

Fias rum var nu kanonfint. Hon åkte till tjejernas fotbollsträning. Sedan kommer hon att ha Casper med hem hit. Han ska sova hos oss.

Jag har sett på dagens avsnitt av "Hem till gården".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0