Ännu en underbar dag

Vaknade flera gånger inatt av att jag svettades. Var uppe och vandrade runt. Slumrade till emellan. Så där höll jag på i ett par timmar. Sov sen till 7.15! Studsade upp för jag hade ju tvättstugan. Gjorde mig iordning. Så löjlig jag är, som inte kan gå ut till tvättis utan att sminka mig. Allt rann ju nästan av mig när jag senare satt i solen.

In till pappa ca 8.30. Allt bra med honom. Fyllt på medicinen. Fia och jag tog fram frukosten omkring kl. 9.30 och så väckte vi Inge.

Trodde att jag blivit inlåst i tvättstugan vid ett tillfälle. Det gick inte att öppna dörren. Då fick jag faktiskt lite av panik. Men till slut så.... Hade ju mobilen med mig, så jag hade ju fått ringt efter hjälp.

Fia och Inge kollat på "GP2" som är en biltävling. Idag vann faktiskt en svensk, Markus Eriksson. Helt otroligt att få höra den svenska nationalsången spelas vid sådana tävlingar. Så jag kan ju inte annat än säga: GRATTIS!!!

Jag satt ute i solen medan de kollade på tävlingen. Hade ju önskat att vi haft vatten bredvid för då hade jag doppat mig. Men man kan ju inte få allt.

Fia och jag åkte sedan med travet och därefter till Ikano, där Fia hämtade sin mobiltelefon. Jag köpte mig ett par linnen. Och Fia ville gå runt, så jag hängde på. Kände ju att jag ville ut i solen, men man ska ju ta det lugnt med den.

Var även till Rusta, där Fia köpte sig en ny resväska.

Hem och jag tog in tvätt som hängde ute. Sedan kom Thomas med Tove och Casper. Han skulle till Eksjö och Maria kunde inte komma förrän ca 18. Fixat potatis och Inge värmt pannbiff och stekt lök. Visserligen hade barnen ätit tidigare, men Tove hon åt en portion med oss.

De lekte och jag satte mig med räkningarna. Gjort pappas och våra. Min bank var lite seg, men till slut så gick det.

Tove följde med mig in till pappa en stund. Sedan kom Casper och hämtade oss. Maria var på väg. Och hon kom och hämtade barnen. Fia följde med dem hem, för hon skulle  hämta hem sin cykel.

Pratade nyss med grannen. Deras son och hans sambo + deras hund var där.

Och solen lyser från en klarblå himmel. Nu är det sommar!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0