Jag har fått fobier mot råttor + barn säger vad de tycker

Hejsan!

Alltså nu ska ni få höra! Igår skrev jag i min blogg om fobier och att jag inte hade fobier mot råttor. Det har jag nu!!!!

Så här är det:

Igår, när vi hade lagt oss säger Inge efter en stund: Det vet i sjutton, men jag tyckte jag såg en råtta på badrummet när jag tvättade mig! Men Inge, skrek jag!!! Han gick upp och ut på badrummet. Ropade direkt: Det stämmer! Det är en råtta här. Så stängde vi dörrarna till de ställen som vi kunde stänga till, satte för en stor resväska in till vardagsrummet + en köksstol.  Här skulle vi inte ge någon råtta tillträde! Hörde hur Inge slog med golvmoppen ute i badrummet! Sedan kom han ut i hallen och öppnade dörren till trapphuset, lutade sig mot golvmoppen! Vilken syn alltså!!!! Men till slut gav vi upp! Inge trodde att råttan kommit upp från golvbrunnen och att den tagit samma väg tillbaka. STÄNG DÖRREN, sade jag!!! Sedan släckte vi oss och lade oss. Tog lång tid innan jag lyckades somna. Vaknade någon gång vid 4-tiden och var i behov av toan. Kom ihåg att inte använda badrummet. Jag tog duschrummet!!! Somnade om och sov till ca 7.50. Kollade då ut i badrummet, men såg ingen råtta.

Läste tidningen. Ringde sedan pappa och han skrattade gott när jag berättade om råttan. Inge kom upp och vi åt frukost. Diskuterade natten och råttan. Bestämde att vi skulle köpa ett par fällor och ställa ut även om Inge trodde att råttan kommit upp från brunnen under badkaret. Han trodde att den kanske tagit samma väg tillbaka.

Jag gick in till pappa och sedan åkte vi och hämtade Maria och barnen. Till Berg och Göta kanal! Tyvärr gick solen i moln, en barnen badade ändå mellan slussningarna. Mia och jag avstod.

Var där i ca 3 timmar. Maria ringde Fia och allt var bra.

När vi åkte därifrån, åkte vi in på Maxi och handlade. Inge ville till Systemet, men Maria ville hem och köra igång en tvättmaskin. Blev bestämt att barnen skulle sova hos oss inatt. Först var det Tove, men så ville även Casper. Maria och Lasse skulle ner och lyssna  på Winnerbäck utanför (precis som jag och Inge gjorde för ett par år sedan).

När ungarna fått med sig extra kläder åkte vi faktiskt till Systemet. Casper följde med mig in. Först tog vi Inges vin och så skulle jag ha mitt. Då säger Casper: Men mormor!!! Om du dricker vin igen så blir du ju full!!!!!!!!! Wow, säger jag! Om  jag hade haft en rullgardin i det läget, så hade det varit guld värt. Folk tittade på mig så det stod härliga till. På topp köpte jag två Norrlands öl till Inge. När vi kom till kassan, så slog jag ner min bag in box i golvet. Hua, så hemskt det var. Casper har aldrig sett mig berusad och inte ska han få göra det heller. Det är då ett som är säkert.

Ikväll har vi ätit lövbiff, pommes och sallad. Smakade gott. Sedan, efter att jag diskat, spelade vi kubb. Efter det så började barnen leka med Savannah och Felice. De har jätte roligt.

Fia har ringt och det var kul. Blev så glad att höra hennes röst. Hon längtar hem och det förstår jag. Jag längtar efter henne så det så!!!

Nu ska jag ut och kolla vad barnen gör!


Kommentarer
Postat av: Fia

var hätligt att höra din röst med om 24 timmar sitter jag ute på baksida :p

2010-07-09 @ 17:11:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0