En gråvädersdag

Fy sjutton alltså, men jag vaknade redan 4.15 och kunde inte somna om!!! Mörkt var det, så jag var ju tvungen att kika ut. Det regnade!!!! Tove låg i min säng och hon sov så gott. Jag försökte verkligen att somna om, men det gick inte! Gick upp 6.30 och gjorde mig iordning. Alla sov :(

Var ute i tvättstugan klockan 7 och körde igång. Fick bara plocka dammtussar från golvet och diskhon. Så låg det två klädesplagg på golvet! Men hallå!!!! Märker man inte om man tappar något???

Casper kom upp ca 8.15. Han satte sig och kollade på Cartoon. Och där satt han när jag gick till tvättstugan vid 9-tiden. Då var allt klart och jag gick till pappa med hans tvätt. Fyllde även på medicindosetten. Allt var bra med pappa.

Klockan 10 tyckte jag att alla sovit klart, så jag väckte dem och sade att frukosten stod på bordet! Tove var lite seg :)))

Sedan ville Tove och Casper se på High School Musical på min dator och det fick de. Fia och jag åkte iväg och handlade lite. Men vi åkte inte förrän dillköttet var kokt! Kokade på kalvkött idag!!! Det har jag aldrigt gjort tidigare.

Först åkte vi och lämnade tillbaka filmen. Hyrde ju Farsan igår, men ingen av oss tyckte att den var speciellt bra. Faktum var att vi nickade alla fem!!! Vi vuxna hade kanske för höga förväntningar. Har ju hört så många säga att den är toppen!!!

Därefter åkte vi till Maxi och  köpte potatis och soppor (nypon- resp. blåbär). Fia var sedan in på IKANO-huset. Jag satt kvar i bilen.

Hem och fixade potatisen och kokade den. Maria kom när jag höll på med såsen. Vi åt ca 14.00. Oh, vad alla tyckte det var gott. Barnbarnen tog två portioner!! Ja, vi andra också, utom Inge. Han kunde ju inte vara ifrån Formel 1 för länge....

Diskat och plockat iordning. Maria hjälpte mig med bordet. Hon och barnen cyklade hem vid 15-tiden. Regnade fint då, men nu tror jag att det slutat.

Ikväll ska vi se Wallanderfilmen: Vittnet, som Fia  har köpt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0